5 секретів про те, як створити успішний сайт

5 секретів про те, як створити успішний сайт

Отже, ви твердо вирішили створити сайт, який би допоміг вашій компанії або особисто вам стати успішним, просунути бізнес і поліпшити продажі. Тоді вам будуть корисними поради про те, як зробити ваш сайт ефективним.

Юзабіліті: просто і зі смаком.

Основною метою, яку намагаються досягти власники сайтів, є збільшення кількості відвідувачів. На цей показник впливає багато чинників, проте одним з найважливіших є юзабіліті. Під цим поняттям мається на увазі комфорт користування ресурсом.

Однак, в цьому питанні все не так просто, як може здатися на перший погляд. Недостатньо розташувати на видному місці блок з контактами і формою зворотного зв'язку.

Звичайно ж, є загальні правила, які працюють в більшості випадків. Перше - в створенні сайту слід дотримуватися принципу простоти. Чим простіше влаштований інтерфейс вашого сайту, тим більше шансів, що відвідувач залишиться на вашому ресурсі і повернеться сюди знову.

Вивчення цільової аудиторії.

Щоб створити комфортний і приємний для ока користувачів сайт, слід вивчити психологію вашої потенційної аудиторії. Це поняття, в свою чергу, залежить від сфери вашої діяльності. Ви повинні розуміти, що сайт з класичною музикою не може розвиватися за тими ж принципами, що і сайт з політичними новинами. Тому, визначтеся з цільовою аудиторією, а вже потім приступайте до практичної реалізації сайту.

Практичність.

Кожен елемент на сторінці вашого сайту повинен відповідати принципу простоти і бути функціональним. Якщо ви хочете розробити унікальний і дуже гарний дизайн, не забувайте про те, що він повинен бути практичним. У тому випадку, коли відвідувач не може знайти конкретну інформацію, йому будуть нецікаві оригінальні дизайнерські прийоми на вашому сайті. Людина заходить на сайт, тому що йому там потрібна конкретна інформація, і діставати її з-під десяти спливаючих креативних вікон йому буде не цікаво.

Згідно з цим принципом сторінки на сайті не повинні бути перевантажені - залиште трохи вільного простору, щоб подана інформація сприймалася краще.

Колір

Розробляючи дизайн сайту, важливо також звертати увагу на колірні поєднання. Не варто застосовувати більше 2-3 кольорів, при цьому колірні поєднання повинні бути гармонійними, ні в якому разі не агресивними.

Унікальність

Якісний сайт повинен бути наповнений унікальними текстами, які написані не тільки для пошукових систем, але і для користувача. Питання наповнення контенту таїть в собі багато підводних каменів. Наприклад, краще не допускати надлишку ключових слів, оскільки такі тексти пошукові системи не пропускають через фільтри.

Якщо ви хочете, щоб ваш сайт створювався професійно, зі знанням всіх нюансів, вам варто замовити послугу розробки сайту в компанії «Полюс Альфа». Ми підходимо до створення кожного сайту індивідуально, з огляду на специфіку компанії і побажання замовника.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (1 голос)

Обговоримо Вашу
ідею?

×

Обговоримо Вашу ідею?