Аудит сайту: наскільки він виправданий?

Аудит сайту: наскільки він виправданий?

Інтернет технології розвиваються так стрімко, що сайти регулярно потрібно оновлювати і приводити у відповідність з новими алгоритмами, щоб вони залишалися на перших позиціях. Якщо не стежити за станом сайту, його відвідуваність різко впаде, що, відповідно, позначиться і на ваших доходах.

Одним з ефективних інструментів, який допомагає підтримувати сайт в хорошому стані, є комплексний аудит. Замовляти цю послугу найкраще в компанії, яка займається цим професійно. Компанія «Полюс Альфа» після виконання професійного аудиту надасть на ваш розгляд докладний звіт із зазначенням помилок, а також застарілих модулів, старого і не актуального контенту. Після закінчення аудиту ви отримаєте рекомендації щодо покращення сайту.

Якщо виконувати Seo аудит сайту самостійно, ефективність такої роботи буде залежати від двох чинників: ступеня компетентності та досвіду. Якщо перший показник ще можна забезпечити, то наявність досвіду у людини, яка перший раз стикається з аудитом, сумнівна.

Перевірка сайту проводиться в кілька етапів: юзабіліті, перевірка структури та контенту, технічної складової.

Аудит юзабіліті дозволяє визначити, наскільки зручно користуватися сайтом, виявити недоробки відповідно дизайну і технічного оснащення. Цей етап дуже важливий, оскільки недоробки в юзабіліті негативно впливають на відвідуваність.

Перевірка структури і контенту дає можливість визначити логічність і ефективність розміщення всіх розділів сайту, актуальність і унікальність контенту.

Не менш важливим є аудит технічної частини сайту, в ході якого виконується аналіз всіх сервісів сайту - наскільки вони працюють актуально і ефективно. Також виконується перевірка швидкості завантаження сторінок, окремих їх модулів, аналізується якість верстки сайту. Цей етап включає перевірку системи безпеки, чи немає ризику злому сторінки.

Пошуковий аудит має на увазі ретельну перевірку, наскільки якісно була проведена оптимізація кожної сторінки під певні ключові запити, під різні пошукові системи. Проводиться ретельний аналіз статистики відвідуваності за певний період часу, щоб вивести певну закономірність.

Замовлення аудиту в компанії «Полюс Альфа» дозволить швидко виявити проблеми на сайті і усунути їх. Аудит сайту є запорукою успішної та ефективної оптимізації.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (1 голос)

Обговоримо Вашу
ідею?

×

Обговоримо Вашу ідею?