Білі і чорні методи оптимізації, що виберете ви?

Білі і чорні методи оптимізації, що виберете ви?

Розкрутка сайту є складним комплексом дій, об'єднаних однією метою - виведення ресурсу на високі позиції пошукової системи, в ідеалі в ТОП. Для розкрутки та оптимізації сайту застосовуються різні методи - білі, чорні і сірі.

Використання чорних і сірих методів оптимізації дозволяє вивести сайт на високі позиції за більш короткий термін. Однак тут слід засвоїти одне дуже цінне правило - за останні кілька років пошукові системи навчилися швидко розпізнавати несанкціоновані методи розкрутки. Сайти, викриті в шахрайстві, піддаються штрафним санкціям. В результаті, після швидкого досягнення топової позиції слідує бан, виходити з якого складно і довго. А також пошукові системи постійно оновлюються, щоб оперативно виявляти таких порушників і не дозволяти їм підніматися до топових позицій.

Компанія «Полюс Альфа» проводить оптимізацію тільки білими методами, що є гарантією високих позицій без ризику штрафних санкцій і фільтрів пошукових систем.

Білі методи розкрутки сайту можна умовно розділити на внутрішню і зовнішню оптимізацію. Внутрішня оптимізація називається тому, що вона націлена на покращення загального вигляду сайту.

До цих методів належать корекція структури сайту, створення карт сайту, перевірка текстів на унікальність і «нудоту», розробка унікального контенту. Також до білих методів оптимізації відносяться роботи по внутрішній перелінковці, підвищення трастовості сайту, видалення неякісних посилань, робота над коректним семантичним ядром.

Варто зазначити, що робота з розробки унікальних текстів займає дуже важливе місце у внутрішній оптимізації. Тут важливо не тільки скласти текст, який раніше ніде не був опублікований, але і врахувати його «нудоту», а також якість і кількість ключових слів. Занадто велику кількість ключів в тексті пошукові системи розцінять як порушення правил. В такому випадку сайт очікує зниження на кілька позицій.

Під зовнішньою оптимізацією мається на увазі інформування користувачів про конкретний ресурс. До білих методів зовнішньої оптимізації відносяться рекламні кампанії, реєстрація в каталогах, розміщення статей.

Цікавий факт: останні кілька методів умовно відносяться до білих, оскільки, по суті, нарощування показників штучним шляхом є порушенням правил пошукової системи. Але поки алгоритми пошукових систем все ще не навчилися розпізнавати такі фактори, цей метод добре працює.

Якщо вам потрібна якісна і ефективна розкрутка сайту, компанія «Полюс Альфа» з радістю надасть свої послуги. Ми знаємо і вміємо робити свою роботу виключно білими методами.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (1 голос)

Обговоримо Вашу
ідею?

×

Обговоримо Вашу ідею?