Де можна рекламувати свій сайт?

Де можна рекламувати свій сайт?

Для тих, хто одного разу замовив розробку сайтів в компанії «Полюс Альфа», але вважав за краще самостійну розкрутку, буде вельми цікава ця стаття. Поговоримо про найактуальніші способи власників сайтів заявити про себе і про свою діяльність в інтернет просторі. На сьогодні таких способів знаходиться все більше і більше. І навіть може деяких здивує та очевидність варіантів, але в той же час перелік невикористаних можливостей.

Приступаючи до розкручування сайту, власнику хочеться заявити якомога швидше про свої послуги або товари. Внутрішня і зовнішня оптимізація гарні, як і інші методи просування, але потрібно не забувати будь можливість прорекламувати свій сайт. Якщо передбачається самостійна розкрутка сайту, то рекомендована стратегія повинна бути наступною: кожен день розміщувати певну кількість рекламних дій або постів, щоб вони перетворилися в правило. Як і в будь-якій рекламі, тут важлива регулярність до тих пір, поки ви не станете більш-менш відомі, потім необхідність може слабшати або ж змінитися стратегія. Добре читати про це і отримувати інформацію про різні способи розкрутки сайту, але у кожного підприємця шлях дуже індивідуальний. Не варто забувати про специфіку реклами для сайту салону краси і установки дверей. Наприклад, для салону краси може бути відмінним варіантом таргетингова реклама Вконтакте і роздача листівок у метро, ​​в той час, як більше відгуків для установки дверей знайде контекстна реклама або тематична банерна разом з seo-оптимізаціею.

Не забувайте про такі дрібниці, як профілі в соціальних мережах, де в кожному ви можете проставити посилання на свій сайт. Є деякі власники, хто з метою реклами використовують додаткові сайти і блоги. Таким чином нарощуючи кількість посилань і при будь-якому зручному способі рекламуючи основний сайт.

Багато хто використовує рекламу на форумах з тематикою, аналогічної сайту. Якщо географічне розташування має значення, то потрібно вибирати форуми свого міста. Живе спілкування, активність, коментування, поради по темі дозволять ненав'язливо рекламувати і свою діяльність.

Це все були приклади безкоштовних варіантів реклами свого сайту, але є також і платні. А на платних сервісах можна ще знайти частину послуг на безоплатній основі або ж з обмеженням у часі (пробний період). Найбільш виправдовуючими вкладення, платними сервісами є контекстна реклама від Яндекс і Гугл, банерна реклама на тематичних сайтах, тізерна реклама. Причому віддача від всіх цих пунктів буде відрізнятися для різних сфер діяльності. Крім того, це не завжди можуть бути способи онлайн реклами. Зовнішні способи (офлайн) хоч для когось і здаються застарілими, але ще можуть приносити клієнтів. Особливо, якщо розраховані на категорію людей пенсійного віку. Про це не варто забувати і при необхідності користуватися.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (2 голосов)

Обговоримо Вашу
ідею?

×

Обговоримо Вашу ідею?