Індивідуальний сайт або шаблон: що вибрати?

Індивідуальний сайт або шаблон: що вибрати?

Ви прийняли важливе рішення для розвитку бізнесу - створити свій сайт з нуля. І відразу ж вам доведеться вирішити питання: який дизайн найкраще вибрати? Скористатися готовим шаблоном або ж замовити індивідуальну розробку дизайну? Потрібно розглянути всі плюси і мінуси, ретельно все зважити.

Якщо ви плануєте невеликий сайт-візитку, на якому буде розташована коротка інформація про вас або вашу фірму, перелік послуг, то може і не варто замовляти індивідуальний дизайн. Впровадження готового шаблону дозволить скоротити обсяг робіт в кілька разів, до того ж, істотно зменшити фінансові витрати.

Все що потрібно компанії-розробнику, це внести ваші дані в шаблон, при необхідності додати кілька сторінок і все, сайт готовий!

По суті, висока швидкість створення є єдиною перевагою сайту, розробленого за шаблоном. Варто враховувати, що на сайтах, дизайн яких легко визначити як шаблонний, немає особливості, «родзинки», яка робить їх унікальними.

Якщо користувач зайде на кілька сайтів, які виглядають як клони, а після знайде ресурс, що привертає увагу оригінальністю, нескладно здогадатися, якому сайту він приділить увагу.

Необхідно акцентувати увагу на тому, що шаблонність дизайну можна пробачити сайтам-візиткам і вона вкрай недоречна на глобальних сайтах. Інтернет-магазини, масштабні сайти-каталоги слід створювати по унікальному дизайну.

Варто віддавати собі звіт в тому, що розробка унікального дизайну є складним процесом, впоратися з яким може досвідчена і злагоджена команда веб-дизайнерів і розробників. Компанія «Полюс Альфа» надає послуги розробки сайтів з нуля, створення унікального дизайну.

Перевагою співпраці з нашою компанією є комплексний підхід - ми створюємо кістяк сайту, опрацьовуємо дизайн кожної сторінки, наповнюємо його контентом. Також ми забезпечуємо послуги хостингу і подальше просування ресурсу.

Всіх наших клієнтів турбує вартість робіт. Однак назвати точну ціну ми зможемо тільки після докладного обговорення проекту. Адже на ціноутворення впливають не тільки дизайн і структура сайту, але і кількість модулів, які будуть підключені до ресурсу.

Ми гарантуємо, що сайт, розроблений в «Полюс Альфа» буде унікальним і цікавим, що привертає увагу величезного потоку користувачів.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (1 голос)

Обговоримо Вашу
ідею?

×

Обговоримо Вашу ідею?