Хороший хостинг для просування сайту

Хороший хостинг для просування сайту

Після завершення розробки сайту, наступним кроком необхідно «залити» його на простори інтернету. Це відбувається за допомогою хостингу - сервера, де розміщується вся інформація і сайт в цілому. Звичайно, до цього питання потрібно підходити відповідально, не тільки для того, щоб час простою неякісного сервера не впливав на прибуток, але і для SEO-просування ресурсу. Так, хостинг теж впливає на розкрутку сайту, як би це дивно не звучало.

Які ж параметри є найважливішими при виборі хостинг-провайдера для хороших SEO-показників сайту?

Аптайм - час, протягом якого сервер знаходиться в робочому стані. Падіння сервера безпосередньо впливає на просування сайту. Коли пошуковий бот заходить на сайт для перевірки, а сторінки просто немає через простій сервера, то боти йдуть далі і позиції сайту в пошуковій видачі падають далеко вниз, а при повторі такої помилки зовсім перестануть індексуватися.

Швидкість завантаження сторінки. Цей показник залежить від продуктивності сервера, його завантаженості і часу відгуку сервера. «Повільні» сайти завжди займають гірші позиції в пошуковій видачі, ніж його швидкі конкуренти. Низька швидкість негативно впливає на поведінковий фактор відвідувача, який краще перейде на сайт конкурента з швидким завантаженням, ніж буде дивитися на білу сторінку. Більшість користувачів чекають не більше двох секунд.

Фізичне розташування хостингу. Пошуковий фільтр враховує географічне розташування провайдера, особливо для сайтів регіонального призначення. Пошукові системи показують вище ресурси, які знаходяться ближче до цільової аудиторії. Також можна вказувати контактні дані на сайті, тоді пошуковий робот буде автоматично налаштовуватися на потрібний регіон, не залежно від місцезнаходження сервера - регіональний він або світовий (Європа, США).

Сусідство. Чим менше веб-ресурсів є сусідами з Вашим сайтом на одному сервері, тим краще. Обов'язково потрібно впевнитися про направлення сусідських сайтів, чи не займаються вони спамом, продажом піратських копій або наявності на хостингу заборонених ресурсів.

Деякі власники сайтів користуються послугами безкоштовного хостингу. Компанія «Полюс Альфа» не радить цього робити через вплив безкоштовного сервера на ранжування сайту. Ось причини проти free-хостингу:

  1. Швидкість завантаження сторінок завжди нижче середньо-прийнятної.
  2. Часті збої в роботі сервера. При показниках 99,9% часу в роботі для платних хостингів, безкоштовний - показує на 20-30% нижче.
  3. Малий обсяг інформації, яку може вмістити сервер і обмежений потік відвідувачів.
  4. Відсутність технічної підтримки.
  5. Низький рівень довіри пошукових систем.

Пам'ятайте, що якісний хостинг впливає на SEO-просування сайту і разом з унікальним дизайном дозволяє комфортно користуватися сайтом всім його відвідувачам.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (1 голос)

Обговоримо Вашу
ідею?

×

Обговоримо Вашу ідею?