Хостинг - вивчаємо підводні камені

Хостинг - вивчаємо підводні камені

Послугами хостингу називається надання ресурсів компанії хостера для фактичного розміщення інформації конкретного сайту на сервері. Послуги хостингу необхідні для існування сайту в глобальній мережі Інтернет.

Найбільш затребуваною і популярною панеллю керування сайтами на сьогоднішній день є ISPmanager. Панель ISPmanager дуже проста в управлінні, до того ж надає широкий вибір функцій і можливостей. За допомогою цієї панелі ви зможете управляти як цілим сервером, так і акаунтами віртуального хостингу. Простий інтерфейс панелі дозволить управляти хостингом, без глибоких пізнань в сфері системного адміністрування.

Вартість хостингу досить доступна - ціна стартує від 50 гривень на місяць.

Однак хостинги відрізняються один від одного. Якісний хостинг означає, в першу чергу, професійну технічну підтримку, без якої навіть найякісніший сайт не буде коректно працювати. Яким би якісним не були послуги хостингу, зрідка, але будуть виникати проблеми. Метою технічної підтримки є оперативне реагування та усунення неполадок.

Цілодобова технічна підтримка є гарантією того, що ваш сайт буде працювати без збоїв, а імідж вашої компанії не постраждає. Висока якість хостингу визначається не тільки місцем на сервері, але також і додатковими послугами розвитку, які беруть участь у проекті. Додаткові послуги варто вибирати в залежності від специфіки та особливостей сайту.

Компанії хостери, які піклуються про свою репутацію, гарантують збереження даних на резервному сервері. Причому збереження повинні відбуватися щодня. Ця маніпуляція необхідна для того, щоб в разі виходу сервера з ладу можна було швидко відновити роботу сайту. Серйозні провайдери зобов'язуються перед клієнтом зберегти дані з сайту.

Останнім часом застосовується практика поділу дисків на raid масиви, тобто, в такому випадку два диска просто віддзеркалюють один одного. Якщо один диск виходить з ладу, використовуються дані з іншого диска. Однак резервне копіювання все одно має проводитися, на випадок хакерської атаки сайту. Деякі провайдери пропонують пробний період хостингу, під час якого можна протестувати весь спектр послуг.

Щоб вибрати якісного хостера, бажано перевіряти відгуки про конкретну компанію. Авторитетні хостери мають позитивні відгуки і хорошу репутацію серед клієнтів.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (1 голос)

Обговоримо Вашу
ідею?

×

Обговоримо Вашу ідею?