Ключові етапи розкрутки сайту

Ключові етапи розкрутки сайту

Перш ніж приступати до розкручування сайту, потрібно визначитися з цілями, які ви ставите перед собою.

Найчастіше, підприємці, яким потрібно досягти топових позицій в пошуковій системі, хочуть:

  • Підвищити приплив відвідувачів на сайті;
  • Вивести сайт на перші позиції по конкретним запитам;
  • Підвищити рівень продажів;
  • Створити базу постійних клієнтів;
  • Поліпшити імідж компанії.

Якщо ви перед собою ставите хоча б одну з цих цілей, тоді вам потрібні послуги компанії «Полюс Альфа», яка займається створенням і комплексним розкручуванням сайтів.

Важливо враховувати, що розкрутка сайту не проводиться за місяць або два - це тривалий процес, який складається з багатьох етапів. На розкрутку молодого сайту може піти півроку, для авторитетного сайту може знадобитися до трьох місяців.

Ключовими етапами розкрутки і оптимізації сайту вважаються:

  1. Семантичним ядром називається список запитів, які відповідають тематиці та змісту сайту. Ці запити підбираються за допомогою спеціальних інструментів. Далі, отримані запити потрібно проаналізувати, щоб з'ясувати частоту їх вживання, конкурентність.
  2. Ці знання дозволять з'ясувати, якої стратегії дотримуватися при подальшій розкрутці - оптимізувати ресурс під низько- або високочастотні запити. У кожної з цих стратегій є свої плюси і мінуси, дізнатися про які більш детально ви можете у наших фахівців.
  3. Аналіз конкурентів необхідно проводити для того, щоб визначити, наскільки високі шанси у вашого сайту обійти в пошуковій видачі ресурси подібної тематики. Крім того, аналіз дозволяє скласти загальну картину в даному сегменті ринку.
  4. Внутрішня оптимізація складається з декількох етапів, кожен з яких покликаний поліпшити певний сегмент ресурсу. Під внутрішньою оптимізацією мається на увазі робота з контентом (наповнення сайту унікальними текстами), поліпшення юзабіліті (зміна навігації, видалення зайвих сторінок, робота над «урлами»). Також до внутрішньої оптимізації відносяться роботи по поліпшенню конверсії.
  5. Зовнішня оптимізація - це широке поширення інформації про ваш ресурс в мережі інтернет. Найпопулярнішим методом є розміщення статей з посиланнями, які ведуть на сайт.

Компанія «Полюс Альфа» пропонує ефективну розкрутку сайтів із застосуванням тільки білих методів.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (1 голос)

Обговоримо Вашу
ідею?

×

Обговоримо Вашу ідею?