Комплексне пошукове просування сайту

Комплексне пошукове просування сайту

Досягти перших позицій у видачі пошукових систем під силу не всім ресурсам, що висять в мережі. Та й протриматися в ТОПі теж не просто. SEO-фахівці виводять нові формули успішного просування з кожним разом введення нових жорстких вимог пошукових систем до якості сайтів і їх просування. В жорсткому конкурентному середовищі в мережі інтернет думати про те, що хороший сайт з унікальним контентом самостійно без сторонніх дій сеошника підніметься на гору пошукової видачі, просто недоцільно.

При створенні інтернет магазину, головною метою якого є залучення найбільшої аудиторії, яку тільки можна отримати в мережі, необхідно приділяти особливу увагу розкрутці сайту і пошуковому просуванню. Тому, власники будь-яких ресурсів: інформаційних порталів, сайтів візиток або інтернет магазинів, повинні дотримуватися чіткої стратегії просування, розробленої досвідченим сеошником, під конкретний сайт.

До високих позицій в пошуку може привести тільки стратегія загального комплексу заходів, поділена на етапи, з планом дій для кожного етапу. Комплекс просування можна розділити на більш прості етапи:

Аудит сайту

Фахівці на даному етапі роботи визначають цільову аудиторію сайту, потреби користувачів і вивчають успішних конкурентів схожої сфери діяльності. За допомогою конкурентів можна визначити слабкі і сильні сторони, і вже не допускати подібних помилок. Далі підбираються ключові запити і складається семантичне ядро. І обов'язково проводять технічний аналіз контенту для індексації сторінок пошуковими роботами.

Внутрішня оптимізація сайту

Наступним кроком у збільшенні позиції в пошуку необхідно усунути всі знайдені помилки під час аудиту. Можливо оновлення контенту з точки зору необхідної щільності ключових запитів користувачів для найкращого ранжирування сайту. Проводиться коригування навігації і юзабіліті, щоб максимально спростити структуру ресурсу, що особливо актуально для великих проектів.

Зовнішня оптимізація сайту

Після перевірки ресурсу на якісне наповнення потрібно починати розкрутку і поширення серед користувачів інтернету. Дуже ефективно працює розкрутка в соціальних мережах при мінімальних фінансових витратах. Необхідно провести реєстрацію в каталогах пошукових систем.

Технічна підтримка досягнутих позицій і їх поліпшення

Постійний аналіз позиції в пошуковій видачі повинен бути спрямований на утримання і поліпшення рейтингу. Виходячи з поведінкових факторів і кількості відвідувань ресурсу необхідно проводити оновлення контенту.

Найбільш просте просування можливо тільки тих ресурсів, які наповнені цікавою та корисною інформацією для відвідувачів. Підвищуючи поведінкові фактори і популярність сайту серед користувачів автоматично покращується ставлення пошукових роботів до інтернет проекту. Співробітники компанії «Полюс Альфа» ретельно стежать за наповненням сайтів для подальшого розкручування і пошукового просування.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (1 голос)

Обговоримо Вашу
ідею?

×

Обговоримо Вашу ідею?