Корпоративний сайт - підтримка іміджу компанії

Корпоративний сайт - підтримка іміджу компанії

Коли у маркетологів виникає питання, як підняти імідж компанії, коли всі методи вже випробувані, запущений і розкручений інтернет магазин, а користувач бажає чогось нового, рішення дуже просте - створити корпоративний сайт компанії.

Корпоративний сайт представляє найповнішу інформацію про роботу компанії і її досягнення, є хорошою рекламою в мережі інтернет.

Запуск такого ресурсу буде найбільш підходящим варіантом для торгових компаній, які:

1) тільки створюються і хочуть заявити про себе в мережі інтернет. На сайті розміщують інформацію про нову марку і навіть товари, які можуть реалізовуватися в майбутньому. Таким чином компанії підігрівають інтерес споживачів до нового товару;

2) хочуть розширити клієнтську базу в інтернеті. Оновлення новин, яскрава галерея і відкриті коментарі тільки збільшують кількість зацікавлених користувачів.

Найпершим і головним завданням корпоративного сайту є підтримка іміджу компанії і її реклама.

Для підтримання високої планки якісного ресурсу, корпоративний сайт повинен володіти характеристиками:

  • Сучасний дизайн. Дизайн корпоративного сайту відрізняється своєю серйозністю, але в той же час яскравістю. Дизайн-макет такого ресурсу один з найскладніших в зв'язку з величезною кількістю інформації, яку потрібно відобразити на ньому, не втративши при цьому унікальність і елементи фірмового стилю. Всі блоки на цьому сайті повинні бути відображенням компанії - стильними, якісними і цікавими. Користувачі хочуть заходити на сайт з будь-якого мобільного пристрою, варто обов'язково подумати про адаптивність.
  • Зручне юзабіліті. Продумуючи дизайн корпоративного сайту, необхідно особливу увагу приділити юзабіліті. Не зручний сайт = сайт, що не відвідують. Переходи між сторінками, пошук по сайту і форма зворотного зв'язку невід'ємні атрибути популярних сайтів. З урахуванням великого обсягу інформації сторінка може довго завантажуватися, а це дратує відвідувачів, і як наслідок, знижує відвідуваність. Програмісти на етапі розробки сторінок, тестують їх, щоб уникнути збоїв і довгого завантаження.
  • Живий форум. Наявність цього модуля зробить корпоративний сайт відкритим для користувачів і відвідуваним. Адміністратори сайту швидше за все повинні бути представниками компанії, щоб спілкуватися з відвідувачами з приводу роботи компанії і її товару. Завжди намагайтеся вчасно і чесно відповідати на всі питання, це допоможе завоювати довіру клієнтів.

Створення індивідуального сайту - нелегке завдання, з яким можуть впоратися тільки професіонали своєї справи.

Компанія «Полюс Альфа» - команда активних і цілеспрямованих фахівців, із задоволенням розроблять для Вас успішний корпоративний сайт з множинним наповненням, що буде збільшувати кількість замовників Вашої компанії.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (2 голосов)

Обговоримо Вашу
ідею?

×

Обговоримо Вашу ідею?