Логотип як основа сайту

Логотип як основа сайту - створення сайтів Київ

Розробка будь-якого бренд-буку, фірмового стилю і сайту починається з логотипу. Логотип - обличчя компанії, її основа і перше враження для клієнта. Тому, розробка якісного, унікального і такого логотипу, що запам’ятовується є не легким завданням.

Яким же повинен бути ідеальний логотип?

  • Унікальний - це головне правило. Логотип не повинен бути схожим на чужий, таким чином, Ви ніколи не розкрутите свій бренд, а тільки додасте реклами для чужого, конкурентного сайту.
  • Якісний логотип виглядає однаково добре для різних розширень і не «змазується». Не важливо чи то сайт, листівки, вітрина магазину або величезний білборд.
  • Простий, а значить лаконічний і легко запам'ятовується. Логотип повинен чітко вказувати на сферу діяльності компанії, викликати асоціації, пов'язані з напрямком бренду.
  • Сучасний. З плином часу мода в веб-дизайні змінюється і логотип п'ятирічної давності не можна назвати сучасним. Час від часу рекомендується робити редизайн логотипу, залишаючи деякі деталі зі старого, щоб користувачі розуміли, що зайшли за адресою.

Всі ці якості добре поєднуються один з одним.

Але ось як домогтися такого результату?

Потрібно правильно користуватися кількома порадами веб-дизайнера компанії «Полюс Альфа»:

  • Головне зображення повинно асоціативно збігатися з тематикою компанії. Це може бути зовсім невелика деталь, але вона обов'язково повинна залишитися в пам'яті відвідувача.
  • Текст грає важливу роль. Краще, щоб в логотипі була присутня назва компанії - це підвищить впізнаваність. Шрифт теж варто ретельно продумати, не обов'язково оригінальний, але по стилю щоб підходив до загального зображення.
  • Колір - перше, на що звертає увагу людина. Отже, потрібно враховувати правила поєднання кольорів і психологію кольору. Кожен колір в палітрі викликає абсолютно різні емоції у відвідувачів сайту. Білий колір передає відчуття чистоти, жовтий символізує щастя, зелений колір асоціюється зі зростанням, а синій - з довірою і надійністю.
  • Фон логотипу повинен поєднуватися з основним кольором сайту. А в первинному варіанті краще використовувати прозорий фон, щоб логотип вписувався в будь-який дизайн.

Перше, з чого потрібно починати дизайн логотипу, розробка макета. Схематичний макет головних елементів, які будуть основою майбутнього логотипу. Визначення кольорів, відповідних позитивному сприйняттю цільової аудиторії. І, нарешті, фінальне доопрацювання дизайну логотипу. Найкраще довірити створення дизайну логотипу фахівцям.

Професійний веб-дизайнер компанії «Полюс Альфа», маючи великий досвід роботи в своїй сфері, розробить якісний і унікальний логотип будь-якої складності, який справить враження на відвідувачів сайту і обов'язково запам'ятається їм.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (1 голос)

Обговоримо Вашу
ідею?

×

Обговоримо Вашу ідею?