Майбутнє за відеоконтентом?

Майбутнє за відеоконтентом?

В останні роки відеоконтент став не тільки освоювати простори інтернету, але і буквально захоплювати його. Чому це відбувається? Тенденцію можна легко простежити навіть по соціальним мережам. Якщо раніше пости користувачів складалися з тексту і графіки, то зараз все більше відео матеріалу.

І це пояснюється досить просто. Зараз зросли можливості користувачів для перегляду відео. Якщо ще років 10 назад інтернет був не таким швидким, то зараз зі збільшенням швидкості передачі даних і появою Wi-Fi і 3G розширилася не тільки аудиторія, а й її можливості. Не менш актуальною причиною популяризації відеоконтенту є вдосконалення мобільних платформ, адже їх використання набагато спрощує споживання контенту. На сьогодні в нашій країні вже близько 40% інтернет аудиторії є мобільними користувачами.

Прогнозується, що середній час відео переглядів користувачами буде неухильно зростати. Що це означає для вас, як власника сайту? Наявність відеоконтенту позначається на просуванні сайту і на поведінковому факторі цільової аудиторії. Це вам завжди підтвердить веб аналітика. І якщо ви до сих пір не почали заповнювати сайт відеоконтентом, то починайте це робити прямо зараз. Причому, матеріал в формі відео корисний не тільки користувачеві, але і власнику сайту з практичного боку:

  • Якщо говорити про користувача, який відвідуватиме ваш сайт, то при наявності нормального інтернету, йому набагато простіше прослухати відео з інформацією, ніж прочитати текстовий матеріал. Зараз час у кожного на вагу золота, і під час перегляду відео можна попутно займатися ще іншими справами. Так, всі ми «цезарі» в наше божевільне століття. Тому потрібно враховувати і поважати те, чому надає перевагу користувач, якщо хочете його завоювати. Такі правила.
  • Що стосується власників сайтів, то іноді набагато простіше записати відео і викласти його, ніж працювати годинами над цікавим та унікальним текстом. А поки що без текстів теж не обійтися, тому краще поєднувати одне з іншим. Так ви попутно зробити більш цікавим свій сайт, перетворите його на більш живий і цікавий.

Відеоконтент важливий не тільки для інформаційного бізнесу, але у однаковій мірі і для групи товарів. Ви тільки подивіться скільки з'явилося різних відео-оглядів товарів, це можна вигідно використовувати при створенні інтернет магазинів. На сьогодні відеоконтент − невід'ємна частина соціальних мереж. Цікаво, що за прогнозами Cisko, в 2017 році близько 70% всього трафіку припадатиме саме на відеоматеріали. А Youtube визнаний однією з найпопулярніших пошукових систем. Також це потужний маркетинговий інструмент, і його потрібно використовувати. Але треба застосовувати інструмент грамотно, для чого буде потрібно ознайомитися з основними правилами створення успішних відеоматеріалів, щоб вони працювали на вас. 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (1 голос)

Обговоримо Вашу
ідею?

×

Обговоримо Вашу ідею?