Модні тенденції в веб-дизайні

Модні тенденції в веб-дизайні

Перше враження про сайт складається у користувача тільки подивившись на зовнішній вигляд ресурсу. А, як відомо, це враження сильно впливає на подальше сприйняття і ставлення до сайту. Саме тому, професійний веб-дизайнер зробить все, щоб ресурс виглядав яскраво і сучасно.

Час не стоїть на місці, технології розвиваються і модні тенденції в оформленні сайтів теж змінюються. Візуально це можна відчути дивлячись на сучасний сайт і сайт хоча б п'ятирічної давності. Щоб постійно відповідати новим трендам необхідно час від часу робити редизайн сайту.

З кожним роком все більшої популярності набирає мінімалістичний стиль, flat і material дизайн. Графічно навантажений ресурс відволікає від головної ідеї та основного змісту сайту. До того ж, відвідувачу простіше розібратися і зручніше користуватися web-сайтом в мінімальному стилі.

Мінімальна швидкість завантаження сторінки - ось перша причина поширення мінімалістичного дизайну. У середовищі жорсткої конкуренції за постійну аудиторію розробники і власники сайтів приділяють все більше уваги швидкості завантаження сайту.

Графічний контент замінює нудний текст. Серед веб-дизайнерів стало популярно підносити текстовий контент у вигляді графіків, діаграм, зображень і текстур. У зв'язку з цим повертається мода і на анімацію. Але це вже не миготливий текст або поперемінна зміна кольорів, а анімаційне уявлення про товар або послугу. Анімація носить пізнавальний характер і малюється в мінімальному стилі, щоб не напружувати очей користувача.

Закріплюють свої позиції Landing Page (посадочні сторінки, сторінки захоплення). Презентувати новий продукт або підігріти інтерес до добре відомого, за допомогою лендінгу стало дуже модно. Цей прийом при якісному виконанні дає відмінні результати. Згодом, посадочні сторінки стали робити все довшими, але це не завжди працює позитивно з точки зору користувача.

У моду входять такі рішення з кольорами, які раніше здавалися просто неможливими. Наприклад, одноколірні схеми, коли яскравий фон і наповнення сайту схожих кольорів без сильного контрасту, виглядають дуже незвично. Ще одним новим модним напрямком можна назвати поділ контенту на великі яскраві блоки, що відрізняються один від одного квітами або розміром.

Адаптивний сайт - це вже скоріше не мода, а правило. З появою різних гаджетів, з яких йде майже половина трафіку, просто не логічно позбавляти сайт можливості вийти на більш високий рівень відвідуваності.

Зі зміною трендів в світі веб-дизайну вдосконалюються і підходи фахівців компанії «Полюс Альфа», яка кваліфікується на створенні індивідуального сайту з особливою увагою на промальовування деталей і написання якісного контенту. Дизайнер із задоволенням надасть Вашому ресурсу свіжості і додасть нових ідей.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (1 голос)

Обговоримо Вашу
ідею?

×

Обговоримо Вашу ідею?