Навіщо потрібна внутрішня перелінковка?

Навіщо потрібна внутрішня перелінковка

Всі стикаються з внутрішньої перелінковкою, читаючи чужі сайти або створюючи свої. Однак не кожен власник сайту знає, що саме вона дає і як правильно її робити. Створення сайтів в Києві – ось так виглядає приклад внутрішньої перелінковки, іншими словами посилання в тексті, що веде на одному сторінку сайту. Взагалі, якщо подивитися на весь інтернет простір, то в кінцевому підсумку можна помітити, що він складається з таких складових, як «контент» та «посилання». Фахівці компанії «Полюс Альфа» настійно рекомендують проводити таку нескладну оптимізацію сайту, а навіщо ви зрозумієте після даної статті.

Не важливо, пишуться тексти для сайту візитки або створенні інтернет магазину, внутрішню перелінковку потрібно застосовувати скрізь. Природно не зловживаючи нею, в одному тексті може бути 1-3 перелінковки. Якщо буде більше, то пошукові системи можуть вже прийняти за спам в процесі індексації. Так навіщо ж потрібна перелінковка? Вона служить не тільки для зв'язку сторінок сайту одну з іншою, але і для визначення ступеня важливості кожної з них. Таким чином, пошуковим системам буде відразу зрозуміло, яка сторінка має найбільшу вагу і є головною. Також внутрішня перелінковка дозволяє економити бюджет, оскільки в зовнішніх посиланнях буде не така гостра необхідність. Природно, що в союзі – зовнішні і внутрішні посилання, − найефективніший інструмент, проте їх процентне співвідношення може коливатися в ту чи іншу сторону.

Внутрішня перелінковка сприяє не тільки розкручування сайту під низькочастотні і високочастотні запити, але і дозволяє відвідувачам потрапити відразу на потрібну сторінку з конкретною пропозицією. Для всіх власників також є можливість відразу і подивитися наскільки була правильно проведена внутрішня перелінковка. Для цього потрібно скористатися перевіркою сайту і звернути увагу на рівень вкладеності сторінок. Якщо він буде у вас не більше 4, то зі структурою сайту все більш-менш нормально, а якщо більше, то звичайно доведеться попрацювати і внести зміни.

Якщо внутрішня перелінковка зроблена грамотно, то неодмінно ви зможете помітити в роботі сайту наступні позитивні зміни:

  • Сайт буде краще і швидше індексуватися пошуковими системами;
  • З'являється можливість ефективного просування сторінок або розділів по низькочастотним або високочастотним запитам;
  • Підвищується поведінковий фактор зростає кількість переходів з однієї сторінки на іншу і т.д .;
  • Можливість набрати необхідну кількість посилань, використовуючи свої внутрішні, якщо із зовнішніми поки немає можливості працювати.

Кожен раз, коли ви створюєте новий анкор, не забувайте про його доцільность, а також про комфорт відвідувача. Може бути в цій статті дане посилання буде не так доречне, як в наступній. Буває внутрішня перелінковка органічно вливається в текст, а буває ріже око, воно може дратувати відвідувачів, тому потрібно завжди пам'ятати про це. Використовуйте будь-які можливості для розвитку вашого сайту правильно!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (3 голосов)

Обговоримо Вашу
ідею?

×

Обговоримо Вашу ідею?