Оптимальні терміни просування молодого блогу

Просування молодого блогу

Це, мабуть, найпоширеніше питання, яке доводиться чути веб майстрам компанії «Полюс Альфа» від своїх клієнтів при замовленні послуг з розробки сайтів. За скільки можна розкрутити молодий сайт, блог? Однак, хоч би якою була спланована сео-компанія, дуже важко передбачити індексацію і ранжування сайту. Дуже часто доводиться стикатися з таким явищем, як сайт виводиться по якомусь запиту в ТОП-10 або ТОП-30 Яндекса, як тут же його відкидає назад. І так може повторюватися знову і знову, а в іншому випадку все може йти більш-менш гладко і безперешкодно. Тому набагато точніше можна припустити терміни досягнення певних результатів, в порівнянні з вихідною точкою. У молодого сайту вона дорівнює нулю, тобто досить просто побачити розвиток та просування. Існує дуже вірне зауваження про те, що процес Seo-просування може бути вічним. Коли в ньому не буде необхідності, дуже важко сказати, можна лише на час призупинити роботи.

Розглянемо, від яких чинників залежить час на розкрутку молодого блогу.

  1. Рівень конкуренції. Тут все зрозуміло: чим вище рівень конкуренції, тим більше доведеться попрацювати над сайтом для виведення в ТОП, і тим більше буде потрібно часу. У різних пошукових системах може догляд різний час, а також конкуренція залежить від регіонального просування.
  2. Унікальність проекту. Тут теж все логічно легко пояснюється. Якщо ви створюєте сайт, який має за тематикою сотні аналогів, то на якій підставі, пошуковики повинні пропускати ваш блог вперед або поступатися йому місце. Саме цей фактор впливає на таке явище, як один сайт розкручується за місяці, а другий і за рік мало зрушить з місця. Різні тематики, тому і результати відрізняються.
  3. Наявність посилаючих ресурсів. З цього фактору пошукові системи визначають ступінь довіри до блогу або сайту. З якого сайту на вас посилаються? Це якісні та природні посилання або закуплені? Чим надійніші і якісніші сайти посилаються на вас, тим буде швидше рости довіру до вашого ресурсу.

Це те, що неодмінно потрібно враховувати при створенні та роботі з блогом. Тепер, що стосується термінів. За рік можна перетворити молодий блог в цікавий, впізнаваний, насичений інформацією та корисний для користувачів. За цей відрізок часу підвищаться і показники, трастування, з'являться постійні читачі, а відвідуваність буде тільки наростати. Але для цього потрібно регулярна, щоденна робота, інакше ви так і не зрушите з місця. Мало зробити блог красивим, таким, що запам'ятовується і виділяється серед сотні інших. Потрібно не перестаючи працювати, і на перших порах навіть не дивитися на результати, оскільки у деяких може впасти мотивація. Працюйте на результат, а він обов'язково буде! Нічого не буває просто так, тому відразу доведеться або витратитися на розкрутку блогу або ж налаштуватися на самостійну роботу.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 голосов)

Обговоримо Вашу
ідею?

×

Обговоримо Вашу ідею?