Оптимізація сайту і його сторінок

Оптимізація сайту і його сторінок

Під час створення сайту необхідно подбати не тільки про дизайн, контентне наповнення, але ще і про оптимізацію сайту. Інакше після запуску ресурсу ніякі зусилля SEO-фахівців по пошуковому просуванню, навіть найдієвіші, не зможуть підняти сайт в ТОП видачу пошукових систем.

Тестування сторінок на щільність ключових фраз є необхідністю перед пошуковим просуванням. Точного значення щільності по ключовиках, яке вважається оптимальним для пошукових роботів, не існує, але значення має бути не менше 3%. Але і занадто велика кількість ключовиків, що закладається при розробці сайту, теж шкодить, тому що сторінки взагалі можуть перестати індексувати, вважаючи їх заспамленими.

Внутрішню оптимізацію сайту можна зробити безкоштовно в порівнянні з зовнішньою, де потрібно платити за кількість посилань і кліки на рекламу. Тому, успіх внутрішньої оптимізації повністю залежить від вкладень часу і сил.

До внутрішньої оптимізації відносяться:

  • семантичне ядро ​​сайту

Найперше, що необхідно зробити при оптимізації сайту. При правильно складеній семантиці можна спрогнозувати успішну розкрутку сайту. Грамотне семантичне ядро ​​завдання не просте і відповідальне, тому для якісного результату краще звернутися до досвідченого фахівця в цій сфері.

  • оптимізація контенту

Оптимізація текстового наповнення ресурсу так само необхідна, як і семантичне ядро, інакше відвідувачі не зможуть знайти сайт за статтями. Щільність ключових слів для однієї статті 3-8% вважається середньо прийнятною. Перенасичення ключовими фразами може розцінюватися роботами, як пошуковий спам і на сторінку можуть накласти санкції.

  • карта сайту

Для того, щоб роботи відвідали і проіндексували всі сторінки ресурсу необхідно скласти карту сайту, відображаючи посилання на всі сторінки сайту, навіть самі несуттєві. Це правило особливо актуально для великих проектів з великою кількістю інформації, поділеної на різні розділи. У такому випадку без карти сайту роботи можуть тільки частково індексувати ресурс.

  • перелінкування сторінок

Внутрішнє перелінкування між статтями сприяє захопленню відвідувача на сайті, затримуючи на більший час, тим самим у ресурсу більше шансів зацікавити користувача і привести його до цільової дії і підвищити конверсію.

  • унікальні мета-теги

Опис сторінки (Description) має бути ємним, що не так просто описати при обмеженій кількості в 160 символів, і повністю описувати зміст сторінки. У цьому тексті теж дуже важливо використовувати ключові фрази для підвищення шансів при пошуковому просуванні.

SEO-фахівці компанії «Полюс Альфа», маючи багаторічний досвід створення якісних ресурсів, які займають перші позиції в пошуковій видачі, без зусиль зможуть скласти правильне семантичне ядро ​​для Вашого сайту та в цілому оптимізувати ресурс таким чином, щоб максимально швидко вивести сайт на потрібний рівень в пошуковому просуванні.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (1 голос)

Обговоримо Вашу
ідею?

×

Обговоримо Вашу ідею?