Основні правила розкрутки сайтів

Основні правила розкрутки сайтів

Кожного власника сайту турбує питання - як поліпшити його позиції в Інтернеті і зробити популярним. Незважаючи на величезну різноманітність сайтів у всесвітній павутині, є кілька «залізних» способів, які допоможуть вам не загубитися. Головне, запам'ятати деякі правила і чітко дотримуватися їх.

При створенні сторінок в заголовку найкраще вказувати точний опис сторінки, причому і англійською, і російською мовами.

Важливо вибирати яскраве ім'я домену, яке легко запам'ятовується. Якщо для цього не вистачає необхідних коштів, можна звернутися до безкоштовних сервісів з перейменування сайтів.

Після створення сайту важливо повідомити про цей факт як можна більшій кількості пошукових систем. У кожної пошукової системи свої особливості додавання нових ресурсів, тому потрібно вивчити особливості кожної з них. Краще не довіряти сліпо програмам, які автоматично додають ваш ресурс у велику кількість пошукових систем. Після того як ваш комп'ютер розішле інформацію про ваш сайт, ви ризикуєте бути заваленими численними посиланнями рекламного характеру.

Перш ніж приступати до розкручування сайту, важливо переконатися, що він знаходиться в хорошому стані. Це означає, що складено семантичне ядро, сайт оптимізований, проведена робота щодо усунення помилок. Щоб сайт виводився на перші позиції в пошукових системах, важливо заздалегідь потурбуватися про його зовнішній вигляд, а також про юзабіліті. Це дуже важливий фактор, що впливає не тільки на індексацію сайту, але і на підвищення конверсії.

Якщо відвідувач може легко зорієнтуватися на вашому сайті та за кілька кліків знайти будь-яку, необхідну йому інформацію, можете вважати, що ви досягли успіху в цьому напрямку.

Візуалізація сайту має велике значення в розкручуванні, оскільки саме на дизайн і юзабіліті звертають увагу відвідувачі в першу чергу. Якщо дизайн сайту створений абияк, за шаблоном, а всі навігаційні елементи розкидані де попало, довіри до такого ресурсу буде небагато.

Не менш важливо провести аналіз сайту, і потім на підставі зібраних даних виправити технічні помилки, поліпшити юзабіліті.

У компанії «Полюс Альфа» ви можете замовити весь спектр послуг по оптимізації, внутрішньої і зовнішньої, а також по розкрутці сайту. Досвідчені СЕО-фахівці нашої команди виконають всі роботи оперативно і максимально якісно, ​​з наданням звітності.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 голосов)

Обговоримо Вашу
ідею?

×

Обговоримо Вашу ідею?