Особливості просування в пошуковій системі Google

Особливості просування в пошуковій системі Google

Згідно зі статистичними даними в Україні лідирує пошукова система Google, тому основний акцент SEO-оптимізатори роблять саме на неї. Щоб прорахувати успішну стратегію просування в цій пошуковій системі, потрібно знати основні правила.

Перше, на що звертають увагу роботи Google - контент сайту. Добре індексуються сайти, що містять не менше 100 сторінок з якісним змістом: текстами, а не просто списком сторінок. Дуже корисно для просування сайту, якщо його зміст поступово буде розширюватися, хоча б по одній сторінці в день.

СЕО-оптимізатори зі стажем знають, що Гугл велику увагу звертає на унікальність контенту. Одного неунікального абзацу достатньо, щоб Google викрив сайт в підміні. З цієї ж причини контент потрібно регулярно оновлювати, оскільки почастішали випадки, коли сайти крадуть тексти один в одного, і цілком може виявитися що ваші унікальні тексти вже пару місяців як «запозичені» іншим ресурсом.

Що стосується ставлення пошукових роботів до ключових слів - слід дотримуватися частоти вживання ключів на сторінці в рамках 5-20% від загального обсягу тексту. Важливо не допускати переспаму, оскільки це погано позначається на рейтингу сайту. Система «Гугл» індексує не тільки ключові слова в тексті, але і теги, тому бажано ключі в тексті оформляти тегами h1 і h2.

Якщо сторінки сайту добре оптимізовані, наповнені унікальним контентом, прописані унікальні теги і мета-опис, тоді розкрутка буде успішною і принесе бажані результати. Варто також враховувати, що сайти з неунікальним контентом, з великою кількістю ключових слів, з дублікатами сторінок, потрапляють в додатковий індекс видачі «Гугл».

Є ще один фактор, що впливає на просування в системі Гугл, а саме - зовнішні посилання, які ведуть на сайт. Система враховує і фільтрує посилання, в яких прописаний однаковий текст. Тому вкрай важливо в посиланнях, що ведуть на сайт, використовувати унікальний текст.

Нарощувати кількість посилань потрібно поступово, погоджуючи цю дію з темпами зростання контенту. Посилення посилальної маси має виглядати природно, оскільки занадто жваві темпи викличуть підозру у пошукової системи і, швидше за все, приведуть до штрафних санкцій.

У компанії «Полюс Альфа» ви можете розраховувати на отримання кваліфікованої консультації та розкрутки сайту в системі Google зі знанням всіх тонкощів процесу. Ми хочемо, щоб Ваш сайт потрапив в ТОП!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 голосов)

Обговоримо Вашу
ідею?

×

Обговоримо Вашу ідею?