Особливості розкрутки інтернет-магазину

Особливості розкрутки інтернет-магазину

Інтернет магазин є досить складною структурою, що складається з декількох рівнів, тому його оптимізація повинна відповідати специфіці такого сайту.

Отже, перш ніж приступити безпосередньо до розкручування, необхідно провести підготовчий етап. Спочатку дуже важливо перевірити сайти конкурентів. Для цього потрібно перевірити, які сайти виводяться на перші позиції по ключових запитах вашої тематики. Слід вивчити їх, звернути увагу на дизайн, юзабіліті, структуру сторінок.

Після того, як був проведений аналіз, потрібно розробити стратегію оптимізації. Тут важливо усвідомлювати, що для оптимізації інтернет магазину потрібен час - в залежності від конкурентності тематики на оптимізацію може піти від двох до шести місяців.

Ще один важливий момент: кампанію по просуванню не можна зупиняти. Наприклад, якщо ви запустили кількість посилань оптимізацію, слід безперервно працювати з зовнішньою посилальною масою. Якщо зупинити кампанію, це може привести до втрати позицій, для відновлення яких доведеться знову витрачати багато часу, сил і ресурсів.

Коли роботи по оптимізації посилальної маси вже розпочато, слід перейти до наступного етапу - складання семантичного ядра. Для цього потрібно визначитися, які ключові запити будуть використовуватися для оптимізації.

Найчастіше інтернет магазини просуваються по низько- і середньочастотних запитах, оскільки вони є не надто витратними в плані фінансів, але дають хорошу ефективність.

Можна просувати цільові сторінки з товарами, наприклад, за назвами моделей. Така методика вийде набагато ефективніше і дешевше, ніж просування по запитах з високою частотністю, наприклад, «плазмові телевізори» або «ноутбуки».

Така методика дозволить досягти високих результатів конверсії, оскільки відвідувачі заходитимуть на ваш сайт за конкретним товаром.

Потрібно пам'ятати, що роботу з семантичним ядром також не можна переривати, оскільки в ході просування з'являються нові запити, які потрібно додавати до оптимізації.

У компанії «Полюс Альфа» ви можете замовити комплексну розкрутку інтернет магазинів, із застосуванням тільки «білих» і перевірених методів. Також ми гарантуємо проведення аудиту сайту, який допоможе виявити його слабкі сторони.

Адже для того, щоб сайт виводився на топові позиції, його зовнішній вигляд, технічна складова і юзабіліті повинні бути в ідеальному стані.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (1 голос)

Обговоримо Вашу
ідею?

×

Обговоримо Вашу ідею?