Особливості розкрутки молодих сайтів

Особливості розкрутки молодих сайтів

Якщо ви тільки що створили сайт, будьте готові до того, що він не вийде в ТОП позицій «Яндекс» і «Гугл» за перший місяць.

Така специфіка обумовлена ​​тим, що в пошукових системах встановлені спеціальні фільтри для молодих сайтів, у яких ще немає авторитету і рейтингу. За рахунок цих фільтрів немає можливості вийти на більш високі позиції, ніж ті, які займають солідні сайти.

Якщо пустити ситуацію на самоплив, молодий ресурс буде покращувати свої позиції дуже повільно і це займе багато часу. Тому найкраще замовити послугу розкручування недавно створених сайтів в компанії «Полюс Альфа».

Основна мета такого розкручування - створити для ресурсу природний розвиток, оскільки вибір неправильних методів просування може спричинити за собою штрафні санкції пошукових систем.

Дуже важливо, перед тим, як відкривати ресурс для пошукових систем, піддати його комплексній SEO перевірці, що включає аудит технічної частини, юзабіліті.

Щоб створити найбільш привабливу картину для пошукових систем, фахівці нашої компанії проводять комплексну роботу з молодим сайтом.

В першу чергу, нами перевіряється технічна частина, виправляються помилки, які можуть погано впливати на роботу ресурсу, відповідно, погіршувати його індексацію пошуковими системами.

Дуже важливим компонентом будь-якого авторитетного сайту є достатня кількість цікавого для користувачів і привабливого для пошукових систем контенту. Цьому питанню нами також приділяється особлива увага - ми готуємо унікальні тексти, з достатньою кількістю ключових слів.

Обов'язковим етапом оптимізації молодого ресурсу є поліпшення юзабіліті. Під цим поняттям мається на увазі, наскільки комфортно користувачеві перебувати на сайті і шукати інформацію.

Для коректної роботи сайту потрібно, щоб його дизайн створювався фахівцями SEO. Помилки, допущені при верстці, такі як неправильне виділення фрагмента тексту на сторінці, неприпустимі елементи в тегах, погіршують індексацію пошуковими системами. Нашим завданням є перевірка на наявність подібних помилок і їх усунення.

Не менш важливим етапом є робота над адресами сторінок - вони повинні бути короткими, добре сприйматися пошуковими системами, ну і, звичайно ж, бути зрозумілими для користувачів.

Тільки комплексний підхід до розкручування молодого сайту, який пропонує компанія «Полюс Альфа», дозволить вивести ваш ресурс на високі позиції. Ми впевнені у вашому успіху, тому що саме ми створюємо його для вас!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 голосов)

Обговоримо Вашу
ідею?

×

Обговоримо Вашу ідею?