Посилання, як один з інструментів веб-майстрів компанії «Полюс Альфа»

Посилання, як один з інструментів веб-майстрів

Будь-який сайт створюється так чи інакше для отримання прибутку. Але для того, щоб очікування власника були виправдані і сайт почав давати віддачу, був відвідуваним і впізнаваним, він в першу чергу повинен індексуватися пошуковими системами по ключових запитах, відповідним його тематиці. Щоб всі ці умови забезпечувалися, роблять самі різні заходи, починаючи від внутрішньої оптимізації і перелинковки сторінок і закінчуючи зовнішньою розкруткою.

Для ефективного просування сайту на перші сторінки видачі, потрібно підвищити індексацію пошуковими роботами, а це означає необхідність збільшення ваги сайту. Якщо ви не знаєте, як це зробити і хочете довіритися професіоналам, то звертайтеся в нашу компанію. Ви завжди можете розраховувати не тільки на якісне створення сайтів від веб-студії «Полюс Альфа», а й на швидку, ефективну розкрутку. А поки можете ознайомитися з цікавими висновками і спостереженнями щодо методів зовнішньої оптимізації.

Щоб підняти рейтинг сайту і збільшити його вагу потрібно, щоб на ньому була розміщена дуже корисна, актуальна і унікальна інформація. Хоч це і є інструментом внутрішньої оптимізації, однак без цього кроку ніякі зовнішні заходи не будуть настільки ефективними. Тому не варто наповнювати контентом «аби яким». Пошукове просування визначається таким показником, як тематичний індекс цитування (тІЦ). В принципі з самої назви стає зрозуміло, що це таке і для чого він потрібен. Завдяки йому видно, яка кількість раз на даний ресурс посилалися інші сайти аналогічної тематики. З цього стає зрозуміло, що для підвищення показника ТИЦ, потрібно збільшити кількість посилальної маси. При цьому не всі так просто, пошуковими системами враховуються для ТІЦ тільки ті посилання, які були розміщені на певному ресурсі тільки з дозволу адміністратора. Виникає цілком закономірне питання: «Як же можна отримати посилання на свій сайт?». А для цього якраз і існують біржі посилань, обмін посиланнями і сервіси, подібні Міралінкс.

Біржами посилань називаються такі ресурси, на яких власники розкручених проектів на платній пропонують місце для розміщення посилань, що ведуть на ваш сайт. Вартість посилань відрізняється на кожному ресурсі, що визначається рівнем індексації ресурсу пошуковими системами. Кожен природно прагне до отримання жирних посилань. Вони так називаються через те, що в очах пошукових систем себе зарекомендували як перевірені, якісні і цінні ресурси. Таким чином отримують посилання для будь-яких сайтів. Неважливо це створення корпоративного сайту, сайту-візитки або інтернет магазину.

На сьогодні отримують посилання на свій сайт і за допомогою обміну, домовляючись заздалегідь з власником про умови. Хоч про цей спосіб і слід завжди пам'ятати, однак діяти потрібно з обережністю. Через простоту і доступність цього методу, їм часто користуються шахраї. Тому для уникнення бана з боку пошукових систем, ну потрібно розміщувати посилання шляхом обміну більше, ніж на 3-4 майданчиках.

Це давні і досить прості способи підняття тИЦ за допомогою посилань. На сьогодні стали популярні для просування ще такі сервіси, як Міралінкс. Це синтез біржі статей і посилань. Що дає цей сервіс бажаючим отримати посилання? Як і на будь-який інший біржі, власники розкручених сайтів виставляють на продаж місця на майданчиках для розміщення посилань. Однак в цьому випадку посилання ховаються в текстовому контенті, тому Міралінкс - це ще і біржа статей.

Таким чином, підсумовуючи напрошується наступний висновок. Якщо знати всі тонкощі розрахунку ТИЦ пошуковими системами, володіти всіма інструментами оптимізатора і розбиратися в тому, що дає Міралінкс і інші аналогічні біржі посилань, то можна просунути сайт на перші місця швидко і без проблем.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (1 голос)

Обговоримо Вашу
ідею?

×

Обговоримо Вашу ідею?