Потрібен flash-сайт?

logo

Використання flash-технологій дозволяє створювати анімовані flash-сайти, з використанням вбудованого звукового і інтерактивного супроводу. Перед початком створення сайту, розробляється цілі, структура і стратегія для створення сайту.

Під специфіку сайту виробляється унікальний стиль, відповідний вашому сайту і тематиці бізнесу, після проходження всіх цих етапів flash-сайт пожвавлюється і озвучується. Flash-сайт статичний незалежно від використовуваного користувачем браузера і дозволу екрану комп'ютера або ноутбука. Інтерфейс flash-сайту зручний користувачеві, так як він візуально підказує користувачеві яку дію він повинен здійснювати, адже інтерфейс розробляється з урахуванням специфіки потенційних відвідувачів. Таким чином, flash-сайти більш оригінальні і зручні для відвідувачів, до того ж запам'ятовуються відвідувачам завдяки своїй інтерактивності. Першим кроком на шляху до успіху вашого бізнесу може стати створення flash-сайту для вашої компанії. Щоб відвідувачі стали вашими постійними клієнтами, flash-сайт можна зробити максимально близьким до оффлайновому офісу вашої компанії, тоді відвідувач, який знайшов вас через інтернет, прийшовши до вас в офіс, буде відчувати себе в знайомій обстановці, тим самим підвищується шанс отримати постійного клієнта. Використання flash технологій зроблять ваш сайт унікальним, зручним, презентабельним для відвідувачів і безпосередньо будуть впливати на вашу репутацію і темп розвитку компанії.

Можливе створення комбінованого сайту: спільне використання flash-анімації, flash-меню, різних flash-блоків і звичайною технологією - php, html, asp. Часткове використання flash-технологій дозволяє вирішувати безліч завдань з навігацією, відображенням масивних інформаційних блоків. Flash-банер є досить ефективним засобом реклами. Створення flash-сайту буде із задоволенням виконано веб-студією Полюс Альфа.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 голосов)

Обговоримо Вашу
ідею?

×

Обговоримо Вашу ідею?