Потрібна flash-анімація?

logo

Flash-анімація це свого роду динамічна зміна графічних об'єктів на моніторі комп'ютера: плавне переміщення, спливання, зникнення графічних елементів. При створенні flash-анімації використовуються різні flash технології, які є однією з найпопулярніших і швидко розвиваються областей веб-дизайну. Використання flash технологій є найефективнішим і дорогим засобом реклами в мережі Інтернет. «Flash» перекладається як «Спалах».

Flash банери мають великий інформаційної місткістю і при цьому мають відносно невеликим розміром в порівнянні з банерами в форматі gif. Використання flash технологій дозволяє створювати інтерактивні сайти з вражаючим дизайном. Однак при створенні сайтів з використанням flash технологій головне мати почуття міри, інакше користувач так і не зможе потрапити до вас на сайт через перевантаження сайту flash-роликами. Оптимальною технологією для веб-анімації на сьогодні у порівнянні з DHTML, SVG, JavaScript є використання flash. Створення анімації з використанням саме flash технологій забезпечує однакове коректне відображення flash-анімації на всіх відомих браузерах. Таким чином, flash перевершує DHTML і CSS, адже flash дозволяє здійснювати динамічне завантаження тексту, JPEG, потокового відео та ін.

Популярність flash програвача, пов'язана з його компактністю, що забезпечує flash-анімацію великою перевагою перед іншими форматами анімації, адже використання flash це можливість показати необхідну інформацію великій аудиторії. Ще одним великим плюсом при створенні flash-анімації є чітке зображення при досить малому обсязі. Застосування flash-анімації буде ідеальним рішенням при проведенні вірусної і банерної реклами. Створення flash-анімації буде із задоволенням виконано веб компанією Полюс Альфа.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 голосов)

Обговоримо Вашу
ідею?

×

Обговоримо Вашу ідею?