Потрібна flash-гра

logo

Інтернет дуже швидко росте і розвивається. Щодня з'являються тисячі нових сайтів, через що привернути увагу саме до вашого стає важко. У такому випадку можна використовувати flash-гри, які мають ряд переваг перед настирливої ​​рекламою. За допомогою flash-гри клієнту можна ненав'язливо розповісти про товар, і при цьому справити сприятливе враження.\

Зацікавлені flash-грою відвідувачі самі того не помічаючи додадуть сайт в закладки і повернуться на нього ще раз, збільшуючи тим самим список рекламних контактів для сайту. Цікава flash-гра буде користуватися попитом, а значить, посилання на неї будуть поширюватися з лавинним ефектом.

Якщо на сайті розмістити невелику flash-гру, то вдасться збільшити кількість відвідувачів, запустивши при цьому невелику своєрідну вірусну рекламу. Саму flash-гру можна виконати в навчальному режимі і навчати відвідувачів про пропоновану вами послугу чи товар.

Для того щоб flash-гра була ефективною можна створити бонусну систему, для того щоб стимулювати користувача виграти, саму ж перемогу можна супроводити врученням призу і зробити рекламну пропозицію. Таке поєднання в flash-гри бонусів і реклами дає плідні результати. Середня тривалість flash-гри складає від 3 до 8 хвилин, власник сайту виграє двічі: відвідувач отримує необхідну інформацію і затримується на сайті більше 2-х хвилин, що враховують пошуковики, і враховують при формуванні пошукової видачі.

Створення flash-гри для сайту ефективний спосіб збільшення відвідувачів на сайт, однак, попередньо необхідно залучити на сайт певну кількість відвідувачів, а далі почнуть діяти закони вірусної реклами, коли відвідувачі самі почнуть пересилати посилання на ваш сайт своїм знайомим.

Створення flash-гри буде із задоволенням виконано компанією Полюс Альфа. Можемо вас запевнити в тому, що створення flash-ігор ідеальний варіант при вирішенні збільшити відвідуваність сайту за допомогою вірусної рекламної.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 голосов)

Обговоримо Вашу
ідею?

×

Обговоримо Вашу ідею?