Прихована реклама на форумах

Прихована реклама на форумах

Після створення сайтів, в хід йдуть самі різні методи розкрутки. Вони у кожного проекту можуть відрізнятися, бути специфічними, оригінальними, не дарма методи діляться на чорні та білі. Загалом в хід йдуть будь-які заходи, які сприяють ефективному просуванню сайту в мережі. Звичайно, кожен власник хоче ще, щоб все було без порушень правил і без можливих санкцій пошукових систем. Немає алгоритму єдиного для розкрутки сайту, цього ви не почуєте ні від фахівців «Полюс Альфа», ні від інших студій. Все дуже індивідуально, і залежить від специфіки сайту, а також від цільової аудиторії.

І одним із способів розкрутки сайту є прихована реклама на форумах. Однак, щоб ця рекламна компанія пройшла успішно, необхідна правильно розроблена стратегія. Для цього потрібно:

  • Визначитися з цільовою аудиторією (переваги щодо статі, віку, інтересів);
  • Підібрати найбільш підходящі майданчики для реклами, адже це можуть бути тематичні форуми, регіональні та інші;
  • Далі потрібно зрозуміти, де зручніше за все буде розміщувати рекламу, наприклад, в якомусь певному розділі;
  • Ну і нарешті, ретельний аналіз тем і розділів форуму. Можливо десь є можливість розміщення оголошення безкоштовно в спеціально відведеному місці, виявляються найбільш активні діалоги в темах.

У чому полягає успіх прихованої реклами? В першу чергу в тому, що її не тролять інші учасники і розміщена інформація не викликає відчуття нав'язливості, маніпуляції і т.д. Тут дуже тонкий і важливий момент. Оскільки прихована реклама повинна підводити м'яко і плавно до реклами товарів чи послуг, абсолютно як порада чи відповідь. Якщо прихована реклама вийшла успішна, то повідомлення не видаляються. Саме довговічність повідомлень, лояльне ставлення до розміщеної інформації, а не зарахування до спаму, і є основними критеріями успішної реклами на форумах.

Кому буде вигідна прихована реклама на форумних майданчиках? В першу чергу це актуально для малого бізнесу, ну і частково для середнього. Що стосується великих компаній, то такі методи розкрутки будуть не зовсім рентабельні і навряд чи окуплять вкладення на таку рекламу (час або гроші). Це рішення може бути вигідним при розкручуванні деяких інтернет магазинів, особливо з унікальною продукцією. Найцікавіше, що метод може бути використаний самостійно власниками сайтів або ж замовлятися у вигляді послуги. Це, мабуть, найбільш зрозумілий для більшості спосіб просування сайту. Однак для такої роботи потрібно запастися терпінням, оскільки результат буде при роботі відразу з декількома (або навіть з десятками) форумами одночасно.

І наостанок, найактуальніші рекомендації по таємному постінгу:

  • Якщо є можливість, то зареєстровані на форумах акаунти зв'язуйте з профілями в соціальних мережах;
  • Бажано вести діалог і підтримувати бесіду в інших розділах форуму;
  • Мало один раз написати повідомлення, бажано періодично проявляти активність;
  • Використання унікальної позитивної характеристики допоможе в рекламі продукту.
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (1 голос)

Обговоримо Вашу
ідею?

×

Обговоримо Вашу ідею?