Каталоги статей в Seo. Просування сайту каталогами статей

Просування сайту каталогами статей

На ряду з усіма відомими методами розкрутки сайтів виділяється використання каталогів статей. Існує кілька типів ресурсів, де можна розмістити статті з посиланнями безкоштовно. І в першу чергу, − це каталоги статей. Цей спосіб має свої переваги, і серед деяких веб-майстрів є одним з улюблених. Каталогами статей називають такі ресурси, де кожен може залишити свою статтю для розміщення, а, отже, для розкрутки компанії або товарів. Звичайно, потрібно зважати на правила розміщення статей, інакше передбачувана кампанія не зрушиться з місця. За допомогою накопиченого досвіду фахівців компанії «Полюс Альфа» і спробуємо розібратися, що потрібно враховувати при такому способі розкрутки.

В першу чергу розглянемо переваги просування сайту каталогами:

  • Незалежно від рівня відвідуваності, терміну існування і взагалі якості просування, завжди можна отримати зворотні посилання з каталогу статей, яка містить ключі. Природно це можна використовувати для нових проектів, такий метод застосовується відразу після створення сайту.
  • Стаття, яка розміщена в тексті, має більшу вагу і перевагу, ніж ті, які знаходяться в блоці посилань.
  • У разі схвалення наявності відразу декількох посилань в одному тексті, можна таким чином паралельно просувати відразу кілька сайтів.

Однак не все так просто, як може здатися. Якщо ще 5 років тому білі каталоги були надійні і ефективні, то зараз багато хто з них потрапляють в бан, або ж пропонують жорсткі умови модерації. Тому потрібно дуже постаратися, щоб знайти гідний каталог. Що потрібно робити, щоб просувати сайт за допомогою каталогу статей? Відразу пишеться стаття на будь-яку тему, що більш-менш збігається з тематикою сайту. У текст статті потрібно вставити одну, а краще кілька посилань на сторінки вашого сайту і після чого прогнати по тим каталогах статей, які ви встигли знайти. Потрібно зробити вихідними посиланнями ключові фрази в тексті. Найпершою вимогою до статті є її унікальність. Адже саме через велику кількість неунікального матеріалу і можуть накладатися фільтри під каталоги статей. Ну і також не слід забувати про її логічність і хоча б мінімальну користь для користувачів. Статті можете писати самі при наявності базових навиків, тим самим заощадивши бюджет, або ж замовити у копірайтера.

Наприклад, найвідомішим каталогом статей є всіма улюблена «Вікіпедія», однак розмістити там статтю нереально через дуже жорстку модерацію. Щоб знайти нормальний каталог, потрібно перш за все орієнтуватися на пошукові системи. Якщо вони вам його видають, то значить з каталогом немає проблем і він нормально функціонує та індексується. Тому просто пишемо «розмістити статтю» або «каталоги статей», після чого аналізуємо кожне посилання з результатів видачі. Природно, що краще додавати статті в ті каталоги, які знаходяться вище за все. Базу каталогів можна складати самостійно, а можна і купити.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (1 голос)

Обговоримо Вашу
ідею?

×

Обговоримо Вашу ідею?