Редизайн, як боротьба зі старінням сайту

Редизайн як боротьба зі старінням сайту

Редизайн сайту займає далеко не останнє місце серед всіх послуг, які надає компанія «Полюс Альфа». Не варто недооцінювати важливість цього заходу, оскільки часто клієнти впевнені, що достатньо розробити і створити сайт, і буде він служити довго, без будь-якого догляду та внесення змін. З одного боку для постійних відвідувачів може і важлива стабільність, оскільки вони звикли до функціоналу сайту і це для них зручно. А ось, щоб створити враження сучасної компанії, яка йде в ногу з часом, для нових відвідувачів дуже важливо бачити сайт, відповідаючий вимогам сьогодення.

Особливо, якщо мова йде про створення корпоративного сайту, адже це обличчя компанії, і через деякий час в будь-якому випадку буде потрібно редизайн. Власникам сайтів потрібно про це пам'ятати ще на етапі їх розробки. Сайти завжди потребують оновлення, також не буде зайвим перевірка унікальності матеріалів, адже в мережі багато бажаючих привласнити собі цікавий матеріал. Буває, що текст з вашого сайту повністю копіюється, і у вас нульова унікальність, природно, що потрібно швидше виправляти цю ситуацію.

Редизайн сайту можна порівняти образно з генеральним прибиранням або капітальним ремонтом приміщення. А проводити перше чи друге буде залежати в першу чергу від того, наскільки застаріла інформація і функціонал на вашому ресурсі. Розглянемо основні умови, які говорять про необхідність перегляду дизайну сайту і внесення змін:

  • Сайт не розвивається, не просувається в пошукових системах, і кількість відвідувачів досить низька. Це говорить про те, що сайт морально застарів і для підвищення його ефективності потрібно переглянути тематичну спрямованість, список сервісів, змінити або розширити семантичне ядро. В першу чергу потребують необхідність таких змін інтернет магазини.
  • Перегляд функціоналу неминучий при повторюваних помилках в роботі сайту – неактивних посиланнях або при проблемах із завантаженням картинок.
  • Ресурс зі складною навігацією і складними в обслуговуванні програмними модулями.
  • Без редизайну ну ніяк не обійтися, якщо раптом змінилася тематична спрямованість сайту, наслідком чого стане і зміна цільової аудиторії.
  • Сайт по функціоналу відстає набагато від ступеня розвитку комп'ютерних технологій і вже не відповідає сучасним умовам, іншими словами ресурс морально застарів.

У разі, якщо ви сумніваєтеся в тому, чи потрібен вам редизайн чи ні, то ви завжди можете замовити послугу веб аналітики. Слід розуміти, що редизайн не укладається лише в одну зміну дизайну. Це більш об'ємна робота, ніж може здатися на перший погляд. Якщо спочатку ви замовляли шаблонний сайт, однак це не сприяє збільшенню впізнаваємості і розвитку фірмового стилю, то в такому випадку замовляючи унікальний дизайн сайту, попутно і проводиться його редизайн. Не забувайте доглядати за сайтом, тоді і він буде привабливий для більшого числа користувачів!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (1 голос)

Обговоримо Вашу
ідею?

×

Обговоримо Вашу ідею?