Різновиди інтернет маркетингу

logo

- Це комплекс заходів спрямованих на збільшення кількості цільових відвідувачів вашого ресурсу, підвищення впізнаваності бренду, підвищення кількості продажів, збільшення конверсії - дозволяє вирішувати будь-які маркетингові завдання.

У нього входять наступні послуги:

Пошукова оптимізація

Пошукова оптимізація - це комплекс заходів призначених для підняття позицій вашого сайту в результатах видачі пошукових систем по ефективним, які продають запитам. Логічно, що, чим вище позиція сайту в результатах видачі пошукової системи, тим більша кількість заінтересованнихпосетітелей переходить на нього з пошукових систем. При аналізі сайту ми оцінюємо приблизну вартість цільового відвідувача з урахуванням часу виводасайта на зазначені позиції і конверсії сайту, на який залучаються цільові відвідувачі.

Контекстна реклама

Контекстна реклама - це вид інтернет-реклами, яка транслюється: в пошуковій системі в залежності від заданого тематіческогопоіскового запиту користувачем, а так само на сторінках тематичних веб-сайтів.

Медійна реклама

Медійна реклама - це графічна реклама, що розміщується на сайтах, яка спрямована на формування асоціацій з брендом компанії, определеннойуслугой або товаром замовника. Така реклама сприяє підвищенню впізнаваності бренду і як наслідок підвищує довірливе ставлення аудіторііпо відношенню до нього, і підсилює імідж компанії.

Маркетинг в соціальних медіа

Інтернет-маркетинг в соціальних медіа - це просування сайту замовника в соціальних мережах і тематичних спільнотах. Головним завданням даної услугіявляется відстеження думок в соціальних мережах і тематичних спільнотах (відстеження думок людей, що спілкуються в соціальних мережах способствуетсвоевременному реагування на виникаючі питання аудиторії, це позитивно впливає на репутацію компанії і підвищує рівень довіри з стороникліентов і забезпечує впізнаваність бренду)

Вірусний маркетинг

Вірусний маркетинг - це створення цікавого flash-додатки, відеоролика або іншого привабливого контенту (додатки), і його дальнейшееразмещеніе в Інтернеті. Такий Медіавірус починає самостійно поширюється в мережі Інтернет завдяки зусиллям користувачів і при етомпереносіт з собою необхідну рекламну інформацію.

PR-кампанія в Інтернеті

PR-кампанія в Інтернеті - збільшення лояльності клієнтів і поліпшення іміджу компанії, здійснюється шляхом публікації цікавих статей вавторітетних ЗМІ, які висвітлюють ключові моменти з життя компанії. Це сприяє підвищенню впізнаваності бренду і підсилює прісутствіекомпаніі в Інтернеті.

Комплексний інтернет-маркетинг

Комплексний інтернет-маркетинг - це набір інструментарію, що дозволяє користуватися всіма можливостями інтернет-маркетингу в сукупності, застосування яких допоможе реалізувати загальну стратегію впровадження бізнесу в Інтернет.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 голосов)

Обговоримо Вашу
ідею?

×

Обговоримо Вашу ідею?