Різновиди трафіку сайту

Різновиди трафіку сайту

Кількість користувачів, які заходять на сайт в певний проміжок часу, найчастіше добу, називається відвідуваністю сайту або трафіком. Цей показник один з найважливіших у визначенні популярності ресурсу в інтернеті.

Тож не дивно, що всі власники сайтів намагаються досягти високих показників відвідуваності свого сайту. І щоб це були цільові відвідувачі, а не боти, доводиться докладати масу зусиль. Тільки якісна розкрутка сайтів в Києві дозволить домогтися постійного зростання трафіку.

Якими методами можна залучати відвідувачів на сайт?

  • пошукові системи приводять найбільше відвідувачів на сайт. Кількість користувачів залежить від віку домену сайту, унікальності контенту і його поновлення і ще багатьох інших факторів просування. Очевидно, що просуванню через пошукові системи потрібно приділяти найбільше уваги;
  • контекстна реклама досить дорогий, але дієвий метод залучення трафіку. Варто приділити особливу увагу розробці банера для такого виду реклами, тільки унікальний, яскравий і стильний банер може залучити масово аудиторію;
  • перехід по посиланню ефективний тільки в разі розміщення посилань на близьких за тематикою ресурсах. В іншому випадку, час знаходження на сторінках сайту не складе більше декількох секунд;
  • клік на банер не користується великою популярністю у SEO-фахівців. Але молодій кампанії за допомогою банерної реклами можна запам'ятатися відвідувачам, тому що на банерах розміщують логотип, назву та фірмові кольори;
  • введення URL в рядок браузера. Такі відвідувачі є лише в разі розміщення зовнішньої реклами: білборди, вивіски, листівки, візитки. Вкрай мало людей запам'ятовують ім'я сайту, але якщо вибрали такий вид реклами, неймінг сайту варто придумати короткий.

Для досягнення хороших результатів потрібно постійно працювати над розвитком сайту і просуванням по ключових запитах: перелінковка між статтями, заповнення сторінок контентом з низькочастотними запитами, ведення груп в соціальних мережах з оновленням новин. Робота по просуванню сайту не обмежується тільки цими методами, а представляє з себе комплекс дій, результати якого будуть видні тільки через кілька місяців.

Дієвим методом збільшення відвідуваності може стати проведення акцій, конкурсів або знижки на популярні товари, розпродажі. Можна встановити годинник, який буде показувати тривалість акції. Розпродажі та подарунки можуть привести не тільки унікальних користувачів, але ще і забезпечують постійних відвідувачів.

На низьку відвідуваність сайту може впливати кілька помилок:

  1. не унікальний контент;
  2. контент, що не оновлюється (або занадто рідко);
  3. немає пошукового просування;
  4. просування по одному виду запитів (високочастотні або низькочастотні);
  5. часті збої в роботі сайту.

Відвідуваність сайту залежить від професійних навичок SEO-фахівця, який займається просуванням. У фахівців компанії «Полюс Альфа» досить досвіду, щоб вивести сайт на високий рівень.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 голосов)

Обговоримо Вашу
ідею?

×

Обговоримо Вашу ідею?