Розкрутка сайту. Поговоримо?

Розкрутка сайту. Поговоримо?

Сучасний світ важко уявити без Інтернету - сьогодні у кожної людини є хоча б один гаджет, підключений до всесвітньої павутини.

Повсюдне вторгнення Інтернету в наше життя кардинально змінило її уклад: тепер можна спілкуватися, вчитися, робити покупки, не встаючи з-за комп'ютера. Змінився і стандартний підхід до бізнесу - тепер одним з найважливіших інструментів його розвитку є сайт.

Тому настільки затребуваною є розкрутка сайту, яка дозволяє досягти одночасно декількох цілей: заявити про себе, привернути нових клієнтів, поліпшити показники продажів.

Напевно, вже не залишилося компаній, у яких би не було власного сайту, адже основний відсоток інформації люди шукають саме через Інтернет.

Однак щоб ваш сайт був не просто набором сторінок і картинок, а ефективним інструментом, який приваблює аудиторію, потрібна розкрутка сайту.

Ця послуга являє собою комплекс заходів, кожний з яких переслідує конкретні цілі.

Основними етапами якісної розкрутки сайту є:

  • Проведення аналітики про компанію і сегменти ринку;
  • Аналіз конкурентів;
  • Формування ключових слів, за якими буде проводитися розкрутка;
  • Підготовка унікального контенту;
  • Перевірка технічної частини сайту і виправлення помилок;
  • Корекція юзабіліті.

Це орієнтовний список, що змінюється в залежності від специфіки та особливостей сайту. Наприклад, аналіз технічної складової сайту є обов'язковим. При цьому корекція помилок і юзабіліті може і не знадобитися, якщо ресурс розроблений якісно.

На проведення розкрутки сайту впливають багато факторів, наприклад, вік ресурсу. Оптимізаторам відомо, що для виведення молодого ресурсу на вигідні позиції в пошуковій системі потрібні великі часові витрати. Це пов'язано з тим, що у молодих сайтів ще занадто невисокий рейтинг, що не дозволяє вивести ресурс в ТОП «білими» методами. Однак немає нічого неможливого! Для будь-якого завдання можна знайти своє оптимальне рішення.

Якщо ви зацікавлені в ефективній розкрутці сайту, компанія «Полюс Альфа» надає комплексний і індивідуальний підхід при наданні цієї послуги.

Ми ніколи не користуємося шаблонними методами при розкручуванні сайтів. Ми любимо креативно розвивати ресурс, щоб досягти ідеальних результатів і повної віддачі. Для цього наша команда ретельно вивчає тематику сайту і проводить повний комплекс заходів, щоб ви отримали найкращий результат.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 голосов)

Обговоримо Вашу
ідею?

×

Обговоримо Вашу ідею?