Сайти аффіліати. Що це таке?

Сайти аффіліати. Що це таке?

Як ви вже напевно, зрозуміли мало створити сайт в Києві, потрібно вести ретельну роботу з ним після цього, регулярне наповнення та час від часу аналіз. У цій роботі вам доведеться зіткнуться з безліччю нових визначень, так поступово ви почне розвивати і багато розуміти в сайтобудуванні. Ну це при бажанні самостійної розкрутки, в протилежному випадку ви завжди можете звертатися до фахівців компанії «Полюс Альфа».

А поговоримо сьогодні про таке невідоме для багатьох поняття, як сайти аффіліати. Притому, що багато хто міг бачити такі сайти при пошуку та у видачі Гугл, Яндекс, але не розуміти, що це вони є. Отже, що ж таке сайти аффіліати? З слова у деяких може спливти логічна асоціація «філії», і не дарма, оскільки зв'язок є. Це сайти філії конкретного ресурсу, які просуваються по одній і тій же тематиці і мають одного власника. Можуть створюватися сайти аффіліати для корпоративного сайту або інтернет магазину. За допомогою такої групи ресурсів власники хочуть швидше досягти ТОП пошукових систем, проте не завжди їм це вдається. Чому? А просто існує з такою ж назвою фільтр пошукових систем, при накладенні на сайт, відбувається зупинка в їх просуванні наверх. Залишається один сайт, що найбільш максимально відповідає вимогам пошукових сервісів. Аффіаліат-фільтр занижує позиції всіх інших, тому власникам рекомендується регулярно перевіряти чи не потрапили ці сайти по дані фільтри. Варто відзначити, що накладення фільтрів відбувається як в автоматичному режимі після сигналу пошукових роботів, так і за допомогою скарг користувачів (а таким часто займаються конкуренти).

Розглянемо основні ознаки, за якими дуже легко зрозуміти, що перед вами сайти аффіліати:

  • Вони мають однаковий хостинг;
  • У розділі «контакти» вказана одна і та ж інформація;
  • Домени з практично однаковим віком;
  • Сайти неодноразово посилаються один на одного;
  • Схожість дизайну і структури сайту

Як уникнути накладення афіліат-фільтрів. Все просто, достатньо направити всі зусилля на розкрутку сайту самого основного, принаймні в одному заданому регіоні. Якщо ж ви хочете спробувати щастя в просуванні групи сайтів з однаковою темою, то тут дуже важливо стежити, щоб були різні ключові запити. Також можна схитрувати, якщо домен реєструвати на різних людей, в різний час, дизайн і структура сайту повинні відрізнятися, що і говорити про контент, він повинен бути 100% унікальним. Створюючи каталоги товарів або послуг, робіть їх такими, щоб вони відрізнялись, різноманітність має бути у всьому, аж до контактної інформації. У разі, якщо ваш сайт таки потрапив під санкції, і ви внесли всі необхідні зміни, виправилися так би мовити, то напишіть в техпідтримку Гугл або Яндекс з документальним підтвердженням ваших дій. Хоча набагато простіше діяти обережно і не провокувати, не випробовувати пошукових роботів. Легкої та ефективної вам роботи!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (2 голосов)

Обговоримо Вашу
ідею?

×

Обговоримо Вашу ідею?