Що краще інтернет магазин або сайт візитка?

Що краще інтернет магазин або сайт візитка?

Будь-якому бізнесу в сучасному світі потрібен сайт, який є дуже важливим інструментом просування, залучення клієнтів і збільшення продажів. Перш ніж замовляти сайт, потрібно визначитися з тим, який тип вам потрібен - сайт-візитка або інтернет магазин? Якщо ви плануєте інформувати потенційних покупців про свої товари чи послуги, тоді краще вибрати візитку, якщо ж хочете вести повноцінні продажі, тоді вибір однозначний - інтернет-магазин.

Візиткою називається компактний і простий сайт, що складається з декількох сторінок, на яких вказана загальна інформація про компанію, послуги або товари, контактні дані. Загалом, сайт візитка потрібна для будь-якої фірми, оскільки дозволяє в лаконічній формі донести важливу інформацію до покупців.

Замовляти створення сайту візитки найкраще з індивідуальним дизайном, який допоможе підкреслити цілі і прагнення вашої компанії. Важливо вибирати таке оформлення сайту, яке було б нерозривно пов'язане з тематикою вашої фірми. Для цього потрібно викласти свої побажання дизайнерові докладно і зрозуміло.

Щоб зробити сайт-візитку максимально ефективним, краще замовляти його створення в професійній студії. Коли покупець бачить привабливий, а не шаблонний дизайн, красиво зверстані сторінки, у нього автоматично підвищується рівень довіри до фірми, якій цей сайт належить.

Навпаки, дешевий дизайн, неестетичне оформлення сайту відштовхує покупців, не викликає бажання звернутися в цю компанію.

Якщо ви плануєте продавати товари або просувати послуги, тоді вам потрібен інтернет магазин, під який потрібно купити місце на хостингу, доменне ім'я. Якщо сайт-візитку можна, хоча і не бажано, створити по одному з численних безкоштовних шаблонів, то інтернет магазин потрібно замовляти у професійних розробників і дизайнерів. Непогано замовляти сайт в компанії, яка надає ще й послуги розкрутки сайту.

Інтернет-магазин для більшості компаній є відмінною альтернативою звичному магазину з вітринами. Завдяки такому сайту можна не орендувати велике приміщення, не наймати продавців-консультантів, а організувати видачу замовленого товару зі складу.

Таким чином, інтернет-магазин дозволяє істотно скоротити витрати, а доходи, як і годиться, підвищити.

У інтернет-магазину є ще ряд незаперечних переваг:

  • Він доступний покупцям 24 години на добу;
  • У його каталозі можна розмістити необмежену кількість товарів;
  • Не потрібно отримувати дозволи на відкриття магазину;
  • Відсутні перевірки пожежних служб та інших інстанцій;
  • Доступ до нього мають покупці без обмеження за географічним розташуванням;
  • Істотна економія на замовлення сайту, в порівнянні з відкриттям фізичного магазину;
  • Управління сайтом можна вести з будь-якої точки земної кулі.

Якісний дизайн і продумане юзабіліті, в поєднанні з розкручуванням, є гарантією успішності вашого інтернет-магазину.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (1 голос)

Обговоримо Вашу
ідею?

×

Обговоримо Вашу ідею?