Що любить Гугл?

Що любить Гугл?

Ні для кого не буде відкриттям, що одні сайти Гугл любить, проводить ранжування і своєчасну індексацію, в той час як інші потрапляють під санкції і ретельний контроль. Клієнти, які замовляють розробку сайтів в компанії «Полюс Альфа», але які самі займаються розкручуванням і підбором контенту, часто питають, як зацікавити пошукові системи. Можна довго перераховувати всі ключові моменти і критерії фільтрів, що і буде зроблено нижче, однак відповідь набагато простіше, ніж може вам здатися на перший погляд. Гугл любить якість і завжди оцінить регулярне і цікаве наповнення. Те, що здатне закохати ваших відвідувачів в ваш сайт, то в рівній мірі поширюється на Гугл.

Для більшості користувачів, які вкладають душу в свій сайт і всілякими способами роблять це оригінально, це питання буде неактуальним. А ось тим, хто поспішає і ставить швидкість розкрутки, як пріоритет, при цьому пускаючи в хід чорні і білі методи просування сайту, то тут вже можуть з'являтися питання і у Гугл, і у читачів, які потрапили на такий ресурс. Очевидно, що надовго вони там не затримаються. Спам, копіювання, одноманітність, − таким точно мало кого можна зацікавити. Якщо раніше велика увага пошукових систем приділялася наявності внутрішньої і зовнішньої посилальної маси, то зараз цей фактор втрачає актуальність. Пріоритет віддається поведінковому фактору користувачів. А це і частота коментування записів, і кількість відвідуваних сторінок, і тривалість перегляду сторінок, джерела трафіку і т.д.

Отже, для всіх тих, кому цікава ефективна розкрутка сайту, перелік найактуальніших способів на сьогоднішній день, як підкорити Гугл:

  • Частіше розміщувати на своєму сайті інтерв'ю з різного роду експертами. При цьому зробити можна це не тільки в текстовому варіанті, але і за допомогою аудіо та відеозаписів. Для Гугл такий формат подачі матеріалу вкрай цікавий, а для користувачів буде цінна інформація з вуст експерта.
  • Списки в статтях не тільки спрощують візуальне сприйняття інформації користувачами, але і підвищує інтерес до ресурсу пошукових систем. При цьому у вигляді списку можна відобразити будь-який рейтинг, зростання популярності брендів або товарів. В такому випадку можна користуватися такими чарівними словами, як «10 кращих», «топ 10» і т.д.
  • Дуже добре, якщо у сайту є прив'язка до акаунту або групи в соціальній мережі. Адже можна створювати контент і відразу публікувати в обраній вами соціальної мережі. Цим самим ви будете залучати нових користувачів і розширювати аудиторію. А для Гугл це ще один позитивний «маячок».
  • Розміщення новин, відеооглядів, причому з різних сфер життя також підвищує інтерес до вашого сайту. Публіка завжди пожвавлюється при наявності голосувань і опитувань на сайті, особливо якщо це не займає багато часу і дозволяє побачити за що проголосували інші.

Політика Гугл змінюється з кожним днем, навіть те, що спрацьовувало пару місяців назад, сьогодні може бути неактуально. Проявляйте оригінальність, проводьте експерименти з контентом і відразу дивіться на реакцію Гугл, так ви зможете зробити свої висновки.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (1 голос)

Обговоримо Вашу
ідею?

×

Обговоримо Вашу ідею?