Що таке дорвеі?

Що таке дорвеі?

Напевно кожному, хто займається розкруткою і оптимізацією сайту, хоч один раз доводилося чути слово дорвей. Що це таке і для чого він потрібен, розглянемо докладніше.

Дорвеєм є посадкова сторінка, «заточена» під пошукові системи і під відповідні ключові слова. Основною метою дорвея є залучення відвідувачів і перенаправлення їх на певний сайт.

Дорвеі, при правильному підході, можуть стати відмінним засобом для розкрутки сайту, проте з іншого боку, потрібно відзначити негативне ставлення до них пошукових систем. Тому оптимізатори, які працюють з дорвеями, активно вдосконалюють цей інструмент. Все частіше можна зустріти дорвеі, на яких розміщений не просто редирект, але і часткове утримання сайту, куди виконується перенаправлення.

Створення дорвеїв не така проста справа, як може здатися відразу. Справа в тому, що для правильної оптимізації сторінки під пошукові системи потрібно мати достатньо великі знання.

У верхній частині сторінки розташовуються ключові фрази і слова, за якими залучаються відвідувачі. Однак мало просто вписати ключові слова, їх потрібно оптимізувати під зміст сторінки. Крім того, ключові слова повинні бути розміщені в заголовках h1-h6, із застосуванням тегів, які високо цінуються пошуковими системами.

За великим рахунком, дорвей це спам, однак при належному до нього підході він може стати одним з ефективних способів розкручування сайту. Заради справедливості варто зазначити, що репутацію дорвеїв сильно підірвали нечесні веб-майстри: вони тиражували їх сотнями і використовували при цьому чорні методи оптимізації. Важливо знати, що при малій кількості дорвеїв, використанні білих методів оптимізації, вони не є спамом.

Підсумувавши, варто сказати: за допомогою дорвеїв, які створені за правилами, легко піднятися на високі позиції в пошукових системах, якщо правильно оптимізувати і враховувати всі особливості проектування, дорвеі можуть принести користь.

Створювати власний дорвей - справа досить ризикована, і підходити до нього самостійно доцільно тільки, якщо ви знайомі з азами оптимізації. Якщо ж ні, краще звернутися за допомогою до компанії, яка займається цим професійно - «Полюс Альфа».

Наші СЕО-оптимізатори проведуть всебічний аудит вашого сайту, визначать по яких запитах найбільш доцільно проводити розкрутку. На підставі отриманих даних нами можуть бути підготовлені дорвеі для підвищення відвідуваності сайту. І в результаті ваш сайт буде підніматися все вище і вище в позиціях пошукових систем.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (1 голос)

Обговоримо Вашу
ідею?

×

Обговоримо Вашу ідею?