Що таке комплексний інтернет-маркетинг?

logo

Комплексний інтернет-маркетинг - це набір інструментарію, що дозволяє користуватися всіма можливостями інтернет-маркетингу в сукупності, застосування яких допоможе реалізувати загальну стратегію впровадження бізнесу в Інтернет.

 Одними з ключових моментів інтернет-просування сайту є:

  • пошукова оптимізація;
  • контекстна реклама;
  • медійна реклама.

Однак крім цих способів просування, є й інші, які відкривають велику кількість додаткових можливостей і допомагають обігнати конкурентів. Наведемо всі інструменти які включає в себе комплексний інтернет-маркетинг:

У чому ми виграємо перед іншими компаніями?

Вибираючи інструменти для комплексного просування сайтів наші фахівці враховують такі чинники: специфіку бізнесу клієнта (необхідно розуміти чим займається замовник, щоб правильно представляти його компанію), визначення цільової інтернет-аудиторії (необхідно пропонувати товар або послуги замовника його цільовим клієнтам), а також планування бізнесу і розгляд стратегічних завдань, що стоять перед компанією замовника (просування в мережі Інтернет має плануватися на тривалий термін, тільки так можна успішно вийти на онл йн ринок).

Комплексний інтернет-маркетинг гнучкий і дозволяє нашій компанії вирішувати практично будь-які поставлені маркетингові завдання. Володіючи загальною картиною, ми можемо економити кошти замовника і направляти вузькопрофільні зусилля на той інструмент, який на даний момент найбільш ефективний для вирішення поставленого перед нами завдання.

Планування взаємодій між різними інструментами комплексного інтернет-маркетингу дозволяє отримувати результат набагато ефективніше, ніж при використанні цих інструментів окремо. Наприклад, сукупність маркетингу в соціальних мережах і контекстна реклама дозволяють отримувати збільшення і поліпшення якості трафіку.

Наша компанія виступає в ролі генерального підрядника вашої компанії. Ми виконуємо роботи по комплексу напрямків і координуємо зусилля фахівців різних спеціалізацій. У разі необхідності ми можемо перемикатися просування з одного каналу на інший - комплексний інтернет-маркетинг дуже гнучкий.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 голосов)

Обговоримо Вашу
ідею?

×

Обговоримо Вашу ідею?