Що таке конверсія і як її збільшити

Що таке конверсія і як її збільшити

Під поняттям конверсії мається на увазі співвідношення числа користувачів сайту до кількості відвідувачів, які виконали реальну дія. Це може бути як замовлення продукції, так і реєстрація на сайті, підписка на розсилку або дзвінок в колл-центр.

Конверсія має велике значення в процесі розкрутки сайту, оскільки безпосередньо впливає на відвідуваність ресурсу.

Бувають випадки, коли сайт знаходиться на хороших позиціях в пошуковій системі, а продажі все одно не ростуть. Це як раз позначається погана конверсія, поліпшити яку - одна з цілей компанії, що працює над розкруткою сайту.

Важливо враховувати, що поліпшити конверсію не можна одним кліком миші, оскільки на її показники впливає багато факторів. Професійні фахівці знають про будь-які умови, які підвищують конверсію, і успішно застосовують ці знання на практиці.

Ми вам відкриємо деякі секрети успішного поліпшення конверсії.

Одним з основних факторів є дизайн - зовнішній вигляд ресурсу впливає на сприйняття користувачів. Важливо, щоб всі графічні елементи знаходилися в гармонії один з одним, а колірна гамма була спокійною і стриманою.

Особлива увага при підвищенні конверсії приділяється контенту, причому не тільки текстовому, але і графічному. Наприклад, фахівці компанії «Полюс Альфа» наповнюють сайт унікальними і цікавими для користувачів текстами, якісними картинками і цікавими відео.

Дуже важливий критерій підвищення конверсії - юзабіліті. У це поняття входять такі елементи сайту як меню, калькулятори, форма замовлення, блок контактів. Під юзабіліті також мається на увазі швидкість, з якою користувач може знайти інформацію. Якщо людині складно знайти товар, що його цікавить, він швидко піде з такого сайту. Нашим завданням є структурування сайту, приведення його до того стану, в якому він буде найбільш цікавий і корисний для відвідувачів.

Останнім, але не за значенням, є технічна складова. Рядовий користувач не помітить цього фактора, однак якщо на сайті є помилки, він просто не буде коректно працювати. Важливо щоб всі сторінки коректно відображалися у всіх браузерах, виключити порожні сторінки і «биті» посилання.

Насправді, слід провести чималий обсяг робіт, щоб поліпшити показники конверсії.

Професійні оптимізатори компанії «Полюс Альфа» гарантують проведення аналізу вашого сайту з подальшим виправленням всіх помилок. Після нашої роботи ви отримаєте сайт з ідеальним зовнішнім виглядом і високими показниками конверсії.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (1 голос)

Обговоримо Вашу
ідею?

×

Обговоримо Вашу ідею?