Що таке веб-аналітика?

Що таке веб-аналітика?

Як розвивати сайт, де його слабкі місця, з чого найважливіше почати розвиток сайту? На ці питання і не тільки відповість якісно зроблена веб-аналітика. Під туманним поняттям «веб-аналітика» ховається цілий комплекс дій, спрямованих на визначення поточного стану сайту. Для веб-аналітики використовуються спеціальні інструменти, які допомагають збирати статистичні дані про відвідувачів і позиції сайту в пошукових системах.

Веб-аналітики включає в себе: збір інформації, аналіз і обробка статистики, а також переробка їх в спеціальні звіти.

Якщо сказати простіше, веб-аналітика дає можливість проаналізувати поведінку відвідувачів сайту, на підставі чого прийняти дії щодо подальшого розвитку ресурсу.

Компанія «Полюс Альфа» надає послугу веб аналітики, завдяки якій ви завжди будете знати, в якому стані знаходиться ваш сайт.

Веб аналітика не обмежується набором інструментів, які просто відображають роботу сайту. Завдяки проведенню ряду дій ви отримуєте цінні знання про те, яким чином можна змінити стратегію просування сайту.

Регулярне проведення веб аналітики незмінно покращує роботу сайту, що призводить до підвищення продажів і поліпшення іміджу компанії.

Звичайно, не варто думати, що веб аналітик це фокусник, який одним махом чарівної палички зробить ваш сайт ідеальним. Це всього лише набір інструментів, проте, який в умілих руках дозволяє виявити неполадки і недоробки сайту.

Чому варто зайнятися веб-аналітикою?

Головна причина, по якій замовляють проведення веб-аналітики, це отримати відповідь на питання «Чи подобається вам сайт?». Наскільки якісно опрацьовано юзабіліті, чи правильно розташовані блоки інтерфейсу і форма зворотного зв'язку, на ці питання також дає відповідь веб-аналітика.

Проведення веб-аналітики дозволяє оцінити загальну аудиторію сайту, оцінити, скільки користувачів відвідує сайт, скільки було переглянуто сторінок. Також можна з'ясувати географію проживання користувачів, які цікавляться вашим сайтом.

Інструменти веб аналітики дають можливість визначити трафік - прямий, рекламний або пошуковий. Також у вас з'явиться можливість оцінити наскільки популярні і відвідувані певні розділи сайту, маршрут перегляду сторінок. Не менш важливим показником, який дозволяє визначити веб аналітика, є конверсія - скільки відвідувачів зробили реальну дію.

Замовляйте послугу веб аналітики, оцінюйте стан сайту і вибирайте тільки успішну стратегію просування!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (1 голос)

Обговоримо Вашу
ідею?

×

Обговоримо Вашу ідею?