Скільки коштує створити інтернет магазин

Скільки коштує створити інтернет магазин

Сьогодні будь-яка, поважаюча себе, компанія, націлена на залучення клієнтів, повинна мати свій сайт, оскільки частка інтернет користувачів постійно зростає. Отже, не враховувати її інтереси, значить, не піклуватися про майбутнє своєї компанії.

Одне із нагальних питань, яке турбує всіх, хто вирішив створити свою сторіночку - скільки це буде коштувати? Точні відповіді ви зможете отримати в компанії «Полюс Альфа», яка професійно займається створенням і розкручуванням сайту. Нижче - основні фактори, які впливають на ціноутворення створення сайтів.

Одним з першочергових критеріїв є дизайн - він може бути як шаблонним, так і унікальним. Звичайно ж, краще вибирати унікальний дизайн, оскільки, таким чином, у вас з'являється можливість виділитися з основної маси сайтів. Разом з тим, шаблонний дизайн відрізняється більш низькою вартістю, так що вам вибирати - низьку ціну або гарну якість.

Основним фактором, який впливає на ціноутворення, є інтерактивні можливості. Під цим мається на увазі форма для оформлення квитків, додаткові модулі, такі як онлайн оплата, відео галерея, карта проїзду, фільтри для товарів.

Дуже важливий фактор, який не можна не враховувати - текстовий контент. Тут варто пам'ятати, що якісні та унікальні тексти додатково підвищують ціну створення сайту. Якщо ви хочете підійти до створення інтернет магазину з усією ретельністю, найкраще замовити складання текстів у професійних копірайтерів.

При складанні текстів враховується не тільки його унікальність і корисність для читачів, а й оптимізація під пошукові системи - введення ключових слів з дотриманням необхідного відсотка щільності.

Важливо відзначити, що обсяг контенту, текстового і графічного, часто складно прорахувати наперед. Приступаючи до розробки інтернет магазину з «нуля», важко визначити, скільки в ньому буде сторінок і скільки буде потрібно контенту. Тому в договорі прописується, що при створенні інтернет магазину кожен етап наповнення буде обговорюватися окремо.

Великий вплив не ціноутворення сайту має його функціональність - чим більше можливостей ви надаєте покупцеві, тим вище буде вартість. У функціонал можна включити кошик товарів, онлайн форму замовлення, оформлення покупки без реєстрації, можливість перегляду слайдів.

Після того, як інтернет магазин був створений, потрібно СЕО просування в пошукових системах. Це вже не відноситься до стадії створення, але є дуже важливим етапом. Адже без просування сайт просто буде висіти мертвим вантажем в мережі, і ймовірність того, що його хтось знайде, дуже мала.

Компанія «Полюс Альфа» розробить для вас найбільш оптимальну стратегію створення інтернет магазину або сайту-каталогу, надасть детальний розрахунок цін на всі її етапи. У нас також ви можете замовити послугу оптимізації сайту, яка допоможе вийти на перші сторінки пошукових систем.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (2 голосов)

Обговоримо Вашу
ідею?

×

Обговоримо Вашу ідею?