Солідний сайт-візитка. Яким він повинен бути?

Солідний сайт-візитка. Яким він повинен бути?

Яким повинен бути солідний сайт-візитка? Відповідь на це питання цікавить усіх, хто поставив за мету створення сайту-візитки. Наша компанія створення сайтів «Полюс Альфа» може допомогти не тільки в самій розробці та розкрутці сайту, але і заздалегідь вирішити більшість ваших питань, в тому числі і правильного вибору різновиду ресурсу для вашого бізнесу. Але чому всі задаються питанням створення солідного сайту? Справа в тому, що на сьогодні велика кількість корпоративних сайтів розробляється в зухвалій формі за рахунок багатообіцяючих, гучних гасел, кричущого дизайну, чим викликають інтерес у простих користувачів, а не у потенційних, солідних клієнтів. Більш серйозних клієнтів завжди зацікавить сайт-візитка, виконаний в солідному і строгому стилі.

Що стосується безпосередньо цілей створення і функціональності сайту-візитки, було розглянуто детально раннє в блозі, а тепер розглянемо основні принципи створення солідного сайту-візитки. Що потрібно врахувати? Чого потрібно уникати при оформленні сайту? Як не відлякати солідних клієнтів?

  • Нюансів дизайну і наповнення солідного сайту-візитки багато, проте в будь-якому випадку оформлення повинно бути грамотним і продуманим, тобто орієнтованим не так на захоплення уваги, а більше на виклик довіри та інтересу. Для цього повинен бути відповідним як вибір сервера, так і наповнення контентом ресурсу.
  • Щоб зробити сайт-візитку солідним в очах відвідувачів, тексти повинні бути унікальними і ні в якому разі не містити фрагменти з інших, подібних йому ресурсів.
  • Шрифт на сайті повинен бути зручним, не різати око і прийнятним для всіх, тобто універсальним. Ніяких зайвих картинок, все виключно по темі і в міру потреби.
  • Щоб створити комфортне перебування на сайті, він повинен володіти ергономічним інтерфейсом і містити зручну карту, так створяться умови для безпроблемного переміщення по потрібним розділам.
  • Не потрібно забувати про інструменти зворотного зв'язку для всіх відвідувачів сайту. Для цього можна використовувати фотографії, ілюстрації або ж карти, на яких позначено місце розташування компанії.
  • Дуже важливо, щоб всі презентаційні тексти не були перенасичені рекламою. Для цього хвалити свою послуги потрібно з обережністю, знаючи почуття міри.
  • Сайт повинен бути розроблений і оформлений таким чином, щоб після знайомства з ним у користувачів виникло бажання скористатися послугами вашої компанії. Для цього не потрібно економити на дизайні. Справа в тому, що якщо в кінцевому підсумку оформлення сайту буде залишати бажати кращого, а контент буде мало вражаючим, то логічно, що у відвідувачів може скластися негативна думка про прелставлену компанію, та й довіра навряд чи виникне при таких умовах.

Оскільки сайт-візитка є невеликим ресурсом, то його потрібно використовувати з максимально можливою користю. Для цього повинна чітко і по справі викладатися інформація, дизайн повинен бути привабливим, однак без нічого зайвого.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (1 голос)

Обговоримо Вашу
ідею?

×

Обговоримо Вашу ідею?