Сторінка Про нас - як створити

Сторінка Про нас - як створити

Користувачі, що зайшли на сайт компанії, яка займається продажем товару або наданням послуг, перш, ніж стати клієнтами, хочуть переконатися в чесності даної організації і дізнатися більше інформації про неї. Таку інформацію зазвичай розміщують в розділі «Про нас» або «Про компанію».

Сторінка, на якій описується діяльність компанії і новини є найважливішою складовою будь-якого сайту. Правильно складена сторінка «Про нас» вигідно відбивається на іміджі компанії серед клієнтів і, навіть партнерів.

Якою ж має бути результативна і приваблива сторінка?

  • Унікальний контент

Перш за все, по цій сторінці користувачі складуть своє перше враження про знайомство з компанією, тому потрібно зробити її такою, що максимально запам'ятовується і приваблює. Розділ повинен наповнюватися тільки унікальним контентом, написаним не "машинними» виразами, а людською мовою, може навіть трохи з гумором. Це відразу виділить Вас на тлі інших.

  • Персональний підхід

Другим важливим критерієм успішного розділу є персоналізація сторінки. Тобто розміщувати потрібно таку інформацію, яка буде цікава саме Вашій цільовій аудиторії, додати якусь фішку бренду для відмінності його від безлічі інших компаній.

  • Особиста історія

Спробуйте розповісти історію про те, як створювалася компанія, що було покладено в самому початку і які цілі були поставлені. Обов'язково поповнюйте такі історії з плином часу, наприклад, досягаючи нові цілі або створюючи нові підрозділи. Але в цьому випадку важливо не перевантажити інформацією. Її краще розбавити яскравими фото, відео або презентаціями.

  • Поповнення новин

Ще на етапі розробки сайту необхідно передбачити оновлення новин. Набирати популярність можливо лише нагадуючи про компанію частіше, ніж просто при створенні сайту. Найважливіші події в компанії, досягнення, успіхи - все це потрібно викладати на сайті в яскравому обрамленні якісних зображень і опису. Користувачі будуть частіше і більше часу проводити на сайті завдяки цікавим оновленням.

  • Реальні співробітники

Щоб показати дружність колективу і готовність швидко вирішувати виниклі питання, можна трохи розповісти про співробітників або управлінців компанії, якщо вона велика. Це не означає, що треба розповідати особисту інформацію, але коротко про захоплення або хобі можна поділитися.

Категорично не рекомендується:

  1. Робити сторінку нескінченно довгою.
  2. Заповнювати тільки текстовим контентом.
  3. Писати неправдиву інформацію.

Сторінка «Про компанію» - відповідає за імідж компанії і враження інтернет клієнтів. Тому, створення цього розділу вимагає грамотної розробки з урахуванням специфіки компанії чи бренду, що просувається. Дуже важливо показати індивідуальність і виділитися на тлі компаній конкурентів.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 голосов)

Обговоримо Вашу
ідею?

×

Обговоримо Вашу ідею?