Створення сайту візитки - заявіть про себе яскраво!

Створення сайту візитки - заявіть про себе яскраво!

У сучасний вік розвитку інформаційних технологій можливостей для рекламування підприємства стає все більше. Разом з тим пересичення кількістю рекламних пропозицій призводить до ускладнення залучення уваги. Яскрава друкарня, в якій світяться рекламні щити, більше не викликає завороженого захоплення так як двадцять років тому. Доводиться шукати нові методи інформування про свою компанію, товар або послугу. Особливо складно це робити невеликим, фірмам початківцям і підприємствам. Так як же знайти свого покупця, не викидаючи гроші на повітря, вкладаючись в малоефективну друковану рекламу? У цьому вам допоможе створення сайту-візитки.

Сайт-візитка - це невеликий сайт, що містить основну інформацію про компанію, її контактну інформацію, пропонований товар або послугу, способах оплати та доставки та інші основні важливі пункти, необхідні клієнту для ознайомлення. Як правило, створення сайту-візитки складається з декількох сторінок, але зустрічаються і сайти-візитки на 100 і більше сторінок. Наприклад, сайти-візитки, які створює дизайн студія Полюс Альфа "Створення сайтів у Києві», можуть вміщати в себе до 10 тисяч сторінок, розділів і статей, що містяться на сайті. Головними відмінностями створення сайту-візитки є те, що сайти-візитки розробляються виключно як інформаційний ресурс, розрахований на рекламування та просування компанії на ринку Інтернет-торгівлі і маркетингу, в той час як корпоративний, бізнес сайт виконує всі функції, включаючи безпосередньо можливість придбання товарів онлайн, оформлення платіжних квитанцій і багато іншого для повноцінного ведення бізнесу в Інтернеті.

Для створення сайту-візитки не потрібно великих вкладень, що прекрасно підходить для фірм початківців і підприємств з невеликим бюджетом, які розуміють вигоду від інвестування коштів в якісну роботу при невеликих витратах.

Якщо ви задумалися над збільшенням продажів, ознайомленням зі своїм товаром/послугою, а так же розширенням кола потенційних покупців - ви звернулися за адресою! Дизайн студія Полюс Альфа "Створення сайтів Київ» допоможе вам вибрати оптимальний функціонал вашого сайту-візитки, розробити унікальний дизайн і просунути на крок попереду перед вашими потенційними конкурентами. Для цього вам всього лише необхідно заповнити форму замовлення на нашому сайті, клікнувши по кнопці «Замовити» або ж зателефонувати нам за телефонами, вказаними у вкладці «Контакти». У найкоротші терміни ми виконаємо будь-які ваші побажання, і ви зможете підкорювати простори інтернет-бізнесу легко і з задоволенням. У розділі «Портфоліо» ви можете ознайомитися з створеними сайтами-візитками для наших клієнтів.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (1 голос)

Обговоримо Вашу
ідею?

×

Обговоримо Вашу ідею?