Технічна підтримка сайтів - переваги

Технічна підтримка сайтів

Власники сайтів часто помилково вважають, що після запуску ресурса в мережу, більше нічого не потрібно робити. Але це далеко не так. Для постійного розвитку сайту, в нього потрібно вкладати зусилля і кошти. Оновлення контенту, знищення вірусів і усунення технічних збоїв - це не повний список проблем, з якими власник сайту стикається після роботи web-ресурсу в інтернеті. Рішенням даних проблем, які з'являються в найнесподіваніший момент, може стати послуга технічної підтримки сайтів.

Технічна підтримка - це свого роду страхування, що надають розробники сайту. Ви не щодня нею користуєтеся, але завжди впевнені в працездатності сайту і його розвитку.

Що дає технічний супровід web-сторінок?

  • моніторинг працездатності ресурсу;
  • оновлення каталогів, опису товару та іншого контенту;
  • усунення загроз зовнішніх вторгнень, видалення вірусів;
  • підтримання високих позицій сторінок, що просуваються в пошуковій видачі або підняття рейтингу сайту;
  • консультування з технічних питань.

Можна призначити відповідального за підтримку в робочому стані сайту штатного співробітника компанії, але як правило, вони не можуть впоратися з серйозними технічними проблемами на сайті. І тоді власник компанії стикається з проблемою термінового пошуку фахівця, а сайт весь цей час «висить», що завжди негативно впливає на його ранжування і поведінковий фактор відвідувачів.

Або, другий варіант - найняти спеціального додаткового співробітника, в обов'язки якого входить щоденний супровід сайту, але тоді, людині доведеться платити заробітну плату на ринковому рівні.

Найбільш раціональним з точки зору фінансів і професійних навичок є замовлення послуги «Технічний супровід сайту» у розробників інтернет-ресурсу.

Безумовно, збої в роботі сайту або його некоректна робота викликають дискомфорт у відвідувачів. Сайт, перш за все, створений для отримання прибутку, але клієнтська база буде тільки зменшуватися через постійну непрацездатність ресурсу. Відвідувачу простіше перейти на сайт конкурента, ніж чекати, поки недоліки будуть усунені.

Web-студія «Полюс Альфа» на протязі багатьох років розробляє якісні сайти з їх подальшим технічним супроводом. Великий досвід в сфері розробки, просування і обслуговування сайтів дозволяє безперервно супроводжувати сайти, підвищуючи їх рівень в пошуковій видачі.

Переваги технічної підтримки сайтів компанією «Полюс Альфа»:

  • високий рівень професіоналізму співробітників;
  • фінансова вигода - перший рік підтримки після запуску сайту БЕЗКОШТОВНО;
  • усунення недоліків в найкоротші терміни;
  • суворе виконання всіх домовленостей.

Постійна технічна підтримка дозволяє скоротити час і витрати компанії на усунення серйозних недоліків, а також підвищити рівень довіри клієнтів.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (2 голосов)

Обговоримо Вашу
ідею?

×

Обговоримо Вашу ідею?