Ціноутворення створення сайту

Ціноутворення створення сайту

Компанія «Полюс Альфа» займається комплексним створенням сайтів. Що це означає? Під комплексним створенням мається на увазі розробка сайту з нуля і його подальша розкрутка.

Якщо порівняти ціни на створення індивідуального сайту і сайту візитки, легко помітити різницю. Однак не тільки тип сайту буде впливати на формування вартості цієї послуги, але і ряд інших чинників.

В першу чергу, це структура сайту - чим вона простіша, тим нижче буде вартість її розробки і впровадження. Якщо ми створюємо сайт з десятками сторінок, складною структурою, ціна за таку роботу буде набагато вище.

Не менш важливим фактором є дизайн - якщо ви не переслідуєте мету створити унікальний сайт, то можете використовувати вже готовий шаблон. Такий варіант буде самим бюджетним. Оплата сайту з унікальним і креативним дизайном, розробленим професійним дизайнером, відповідно, буде вище.

Дуже важливо ретельно продумати такий функціонал сайту, з яким користувачам буде зручно працювати. Сайт з типовим набором функцій, таких як стрічка новин, форма замовлення, корзина, блог, розділ з фотографіями обійдеться дешевше сайту з додатковими модулями, наприклад, калькулятором для розрахунку форми замовлення.

Також на сайт можуть бути додані такі модулі як відеогалерея, карта проїзду, лічильник відвідуваності, вотермарк на фотографіях, авторизація, онлайн консультант. За вашим бажанням ми можемо розробити мобільну версію. Кожен модуль, що розробляється індивідуально для вашого сайту, оплачується окремо.

Щоб сайт був повноцінним, його потрібно наповнити унікальним контентом - текстами, відео, якісними фотографіями.

Заповнення сайту буде коштувати менше, якщо ви надасте вже готовий контент - нам залишиться тільки доопрацювати його і заповнити сайт. Якщо ж готового контенту немає, тоді ми самі підготуємо його, але в такому випадку ціна розробки додатково підвищується.

Остаточна вартість сайту обумовлюється при особистій зустрічі, оскільки сума буде залежати не тільки від наповнення сайту і кількості модулів, але і додаткових послуг. Наприклад, якщо після створення ресурсу вам потрібна SEO оптимізація або реєстрація в найпопулярніших пошукових системах, це також вплине на остаточну суму.

Перевага комплексного створення сайту полягає в тому, що ви отримуєте не скелет сайту з набором порожніх сторінок, а повноцінний і функціональний інструмент для зростання вашого бізнесу.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (2 голосов)

Обговоримо Вашу
ідею?

×

Обговоримо Вашу ідею?