Успішна стратегія оптимізації сайту

Успішна стратегія оптимізації сайту

SEO-оптимізація складається з безлічі методів, одним з них є просування за ключовими словами, які безпосередньо пов'язані з тематикою сайту. На початковому етапі розкрутки важливо визначити, який тип запитів вибрати для просування - високочастотні або низькочастотні.

Запити вважаються високочастотними, якщо вони використовуються в пошуковій системі більш ніж 10000 раз в місяць. Якщо ви тільки починаєте розкрутку сайту, важливо знати, що просування по високочастотних запитах є досить витратним і трудомістким процесом. Більш того, у вас немає повної гарантії, що за конкретними запитами просування буде успішним. У даній стратегії дуже висока конкуренція і великий ризик зазнати серйозних збитків.

Розкрутка по високочастотним запитам втрачає будь-який сенс, якщо сайту менше року. Для такого ресурсу необхідно спочатку провести цілий ряд заходів: підвищити рейтинг, наповнити якісним контентом, а тільки після цього приступати до кампанії по розкрутці.

Вигіднішою стратегією вважається просування з використанням середньочастотних запитів, які фіксуються пошуковою системою від 1000 до 10000 раз за місяць. Головна перевага стратегії із застосуванням середньочастотних запитів полягає в тому, що пробитися в десятку топових сторінок можна набагато швидше і дешевше, ніж, якби ви використовували високочастотні запити.

Дуже часто молоді сайти використовують стратегію просування по запитах з низькою частотністю. Низька частотність відповідає словами, які фіксуються не більше 1000 разів за місяць в пошуковій системі. Популярність методу викликана, в першу чергу, низьким рівнем конкуренції і її ефективністю.

Важливою перевагою подібної стратегії є невисока вартість. Більш того, якщо кампанію побудувати правильно, просування по низькочастотних запитах можна провести безкоштовно.

Більшість сайтів вибирають в якості стратегії низькочастотні запити, оскільки на них припадає більше цільової аудиторії, до того ж цей метод практично не вимагає витрат і він ідеальний для нових сайтів.

Компанія «Полюс Альфа» пропонує ефективну і якісну розкрутку сайтів, за запитами будь-якої частотності. Обов'язковим етапом просування є проведення ретельного аналізу сайту, перевірка його рейтингу в пошукових системах. Отримані дані є основою для успішної стратегії, яка в повній мірі відповідає специфіці вашого ресурсу.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (1 голос)

Обговоримо Вашу
ідею?

×

Обговоримо Вашу ідею?