Веб-аналітика: важлива складова просування сайту

Веб-аналітика: важлива складова просування сайту

Веб-аналітика є дуже важливою складовою розкрутки будь-яких сайтів, суть якої полягає в зборі повного спектра даних, що стосуються вашого сайту.

Основними етапами веб-аналітики є: використання систем зі збору даних Google Analytics або Яндекс.Метрика; перевірка ефективності контекстної реклами; SEO аудит.

Система Google Analytics надає величезні можливості для збору і аналізу даних про конкретний сайт, зокрема: відстеження результатів онлайн, сегментування отриманої інформації, можливість складання звітів, інтуїтивно зрозуміла система, сумісність з Adwords, контроль ефективності рекламних кампаній.

У системи Яндекс Метрика також є ряд переваг: простота настройки, повідомлення про збої в роботі сайту, зручна подача статистики. Комбінація даних, зібраних з обох систем, дозволяє скласти найбільш повну картину про сайт.

Важливим етапом веб-аналітики є точний збір даних про результати SEO просування. Аналітичні системи дозволять виявити, за якими ключовими словами на ваш сайт найчастіше переходили користувачі, наскільки ефективна розкрутка за цими ключовими словами, чи правильно виконана оптимізація посадкових сторінок.

Якщо ви проводите кампанії по запуску контекстної реклами, її ефективність також потрібно відстежувати. Зокрема, потрібно перевіряти, обсяг трафіку з контекстної реклами, відстежувати вплив текстів рекламних оголошень, щоб виявити, які з них були найбільш вдалими. Для максимальної ефективності важливо проводити аналітику протягом всієї рекламної кампанії.

Замовляючи проведення веб-аналітики в компанії «Полюс Альфа», ви отримуєте можливість відстежити, наскільки вдалими виявилися кампанії по розкрутці, рекламні акції. Регулярне проведення веб-аналітики підсилює функціональність і конверсію сайту, оскільки відвідувачі будуть постійно повертатися до вашого ресурсу.

Після того, як всі дані про сайт були зібрані, слід продумати стратегію подальшого розвитку сайту. На підставі отриманих даних ви можете продовжити рекламну кампанію, зробити акцент на розкручуванні за ключовими словами, звернути увагу на юзабіліті сайту.

Команда професійних веб-аналітиків і СЕО-фахівців компанії «Полюс Альфа» проведе всебічну перевірку вашого сайту. Після повноцінного збору інформації ми розробимо для вас найбільш виграшну стратегію і впровадимо її в життя. І зробимо ваш сайт успішним!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (1 голос)

Обговоримо Вашу
ідею?

×

Обговоримо Вашу ідею?