Види бізнес сайтів

Види бізнес сайтів

Бізнес-сайти є досить об'ємним поняттям, що не обмежуються якимось одним ресурсом, про їх різновиди і йтиметься в цій статті. Кожен клієнт, який звертається в компанію «Полюс Альфа» для створення сайту бізнес напрямку або будь-якого іншого, повинен в першу чергу визначитися з метою. Для чого створюється сайт? Які функції він повинен виконувати? Адже можна створити ресурс, який буде знайомити з асортиментом продукції, а можна розробити сайт для відображення новин з життя вашої фірми. Всі бізнес-сайти без винятку об'єднує те, що вони спрямовані на просування продукції або послуг, що представляється брендом, фірмою або компанією. А ось різновид бізнес-сайтів буде прямо залежати від вирішення поставлених перед ним завдань.

Сайт візитка. Створення цього ресурсу не потребує великих затрат. Це найпростіший з усіх існуючих бізнес-сайтів. Містить, як правило всього кілька сторінок, на яких розміщена інформація про компанію, пропоновані нею товари або послуги, а також вся контактна інформація. На думку експертів, в області розкрутки сайтів, хоч сайт-візитка і не є переконливим способом залучення клієнтів, однак цілком має право на існування на певному етапі розвитку компанії.

Промо-сайти. Ці сайти вже йдуть складніше по дизайну, часто доповнюються анімацією і різними візуальними ефектами для залучення уваги відвідувачів. Такі сайти можна назвати рекламними, оскільки акцент робиться на просування товарів і послуг, а не на висвітлення діяльності фірми. Проведення акцій та конкурсів на промо-сайті є звичайним явищем і використовується з метою підвищення споживчого інтересу. Не варто говорити про те, що вартість такого сайту буде набагато вище, ніж сайту-візитки.

Корпоративний сайт. Це один з найбільш часто замовляючих сайтів, він призначений для висвітлення діяльності компанії з різних сторін, покликаний формувати позитивний імідж компанії в очах відвідувачів. Даний ресурс можна назвати універсальним, оскільки одночасно він є інформаційним джерелом, способом рекламування товарів або послуг, а також справжнім обличчям будь-якої компанії. Особливість корпоративних сайтів полягає в тому, що вони розробляються виключно за індивідуальним дизайном. Це потрібно для того, щоб виділити його серед інших аналогічних сайтів.

Інтернет магазин. Ну і нарешті, ресурс, безпосередньо пов'язаний з реалізацією товарів. Подача інформації йде через каталоги і описи представлених товарів, основний акцент робиться саме на це. Презентація товару починається з якісних фото, опису технічних характеристик товару, а закінчується зазначенням способом оплати і доставки. Можливість придбати товар онлайн способом і є тією самою ключовою особливістю будь-якого інтернет магазину. Про особливості та вартість створення інтернет магазину вже йшлося раніше.

Всі перераховані вище сайти можуть модифікуватися в залежності від ваших особистих вимог, уподобань і тих завдань, які ви поставите перед веб-майстрами.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (2 голосов)

Обговоримо Вашу
ідею?

×

Обговоримо Вашу ідею?