Вимоги, яким повинен відповідати надійний хостинг

Вимоги, яким повинен відповідати надійний хостинг

Вибір хостингу - це початок всіх початків, дуже важливий етап при розробці сайту. Компанія «Полюс Альфа» пропонує послуги з надання якісного хостингу. Ми знаємо, що шукають численні клієнти і готові запропонувати їм це, тому кожен, хто звернувся може розраховувати на комплекс послуг по створенню сайту, від хостингу і до розкрутки сайтів в Києві.

Яким вимогам повинен відповідати надійний хостинг? На що потрібно звертати увагу? Всі ці питання цікавлять тих, хто шукає якісні послуги хостингу і про це поговоримо зараз.

Яким повинен бути надійний хостинг? При подібних питаннях вебмайстру можна розраховувати на відповіді типу: «щоб функціонал був більше, а вартість менше». Але не все так просто, хоча ціна теж впливає на замовлення послуги хостингу. Однак є чимало інших складових, які обов'язково повинні бути враховані при виборі.

Отже основні вимоги до надійного хостингу:

  • Якщо заговорили про ціну, то слід сказати про оптимальне співвідношення ціни і якості. І вартість не повинна бути заниженою, вона повинна бути доступною. Мало кого потрібно довго переконувати в тому, що від дешевого продукту не варто очікувати супер можливостей. До критерію ціни можна віднести також наявність знижок, бонусів або спеціальних пропозицій для вас.
  • Якісна цілодобова технічна підтримка. На це завжди в самій більшій мірі хочуть розраховувати клієнти. І далеко не кожна компанія може дозволити цілодобовий саппорт на вищому рівні, тому якщо таке є, то це великий плюс для фірми, що надає послуги хостингу. Що може бути краще, ніж можливість в будь-який час отримати допомогу при непоправній поломці або незрозумілій ситуації?
  • Звичайно ж широкі функціональні можливості. Це те, на що вебмастера звертають увагу в першу чергу. Завжди в роботі хочеться розраховувати на хорошу швидкість сервера і його великий обсяг, повноцінне використання всіх скриптів. Повинна бути можливість установки одного з популярних движків (Joomla, Opencart) або повинна бути доступна до установки необхідна платформа.
  • Багато клієнтів завжди також шукають можливість безкоштовного тестового періоду для того, щоб на практиці перевірити підходить цей хостинг чи ні.
  • Репутація провайдера. Клієнти завжди читають відгуки користувачів. І якщо кількість негативних зведено до мінімуму (щоб їх взагалі не було, то це навряд чи), то автоматично такий хостинг буде викликати довіру. Кожен хоче знайти такий хостинг, безпека якого знаходиться на прийнятному рівні.
  • Схильність дата-центру. Тут мова йде про те, що слід насторожено відноситься до послуг провайдерів, чиї сервера знаходяться на території далекого зарубіжжя. Не всі це враховують, однак відстань напряму впливає на роботу мережі і її рівень якості.
  • Додатково дізнавайтеся про наявність офісу. Компанія повинна бути не тільки офіційно зареєстрованою, але мати свій офіс, що зазвичай і вказується в реквізитах. Наявність лише однієї електронної адреси повинно насторожувати, оскільки такі фірми не існують довго.

Вдалого вам вибору!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (3 голосов)

Обговоримо Вашу
ідею?

×

Обговоримо Вашу ідею?