Як вибрати послуги хостингу?

Як вибрати послуги хостингу?

Жоден сайт в глобальній мережі не зможе працювати без хостингу, оскільки саме ця послуга забезпечує повноцінне функціонування ресурсу, гарантує доступ до нього користувачів.

На сучасному ринку представлена ​​велика кількість компаній-хостерів, тому часто виникають труднощі з тим, кому ж віддати перевагу, за якими критеріями провести вибір?

Перш за все, потрібно звертати увагу на технічні характеристики хостера, на обсяг ресурсів, які будуть надані для вашого сайту.

Важливо перевірити, наскільки завантажені сервери хостера, а зробити це можна тільки досвідченим шляхом. Найкраще замовити тестовий період, який багато хостерів надають на безкоштовній основі. Під час тестового періоду слід збирати статистику, яка відображає час генерації сторінок, потім створити графіки і перевірити, чи не було падіння продуктивності в пікові години.

Важливою характеристикою хостингу є завантаженість каналу, яку можна перевірити за допомогою пінгових сервісів.

Невід'ємним елементом будь-якої поважаючої себе компанії, яка надає хостинг, є служба підтримки, яка повинна відповідати оперативно і бути готовою прийти на допомогу в складній ситуації.

Незайвим буде звернути увагу на зручність панелі управління, додаткові функції, різноманітність програмного забезпечення. Така характеристика як ліміт трафіку і дискового простору сьогодні не має великого значення, оскільки компанії забезпечують їх для сайтів в достатньому обсязі.

Компанія «Полюс Альфа» надає якісний хостинг, який ви можете вибрати з різних пакетів. Ціна хостингу залежить, в першу чергу, від місця, яке сайт буде займати на сервері. Чим більше простір, тим вище буде вартість.

Важливою особливістю хостингу від «Полюс Альфа» є зручна панель управління ISPmanager, з дуже простим і зрозумілим інтерфейсом. За допомогою цієї панелі ви зможете керувати всіма функціями сайту легко і просто, навіть без глибоких пізнань в програмуванні.

Вся інформація з сайтів наших клієнтів проходить обов'язкову процедуру щоденного резервного копіювання, що дозволяє зберегти всі цінні дані.

Також для наших клієнтів ми надаємо доступ до таких функцій як поштовий сервер і FTP.

Ми цінуємо кожного клієнта, тому докладаємо всіх зусиль, щоб всі сайти, що знаходяться на нашому обслуговуванні, працювали безперебійно в режимі 24/7.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (1 голос)

Обговоримо Вашу
ідею?

×

Обговоримо Вашу ідею?