Як вибрати SEO компанію, яка заощадить вам кошти

Як вибрати SEO компанію, яка заощадить вам кошти

SEO - так називається пошукове просування сайтів, один з найбільш рентабельних методів їх розкрутки. Результатом роботи є виведення сайту в Топ пошукових систем. Чим вище знаходиться конкретний сайт в пошуку, тим більше буде цільових переходів відвідувачів. Давно доведено статистикою, що 80% переходів відбуваються безпосередньо з першої сторінки пошуку.

Теоретично сайт може виявитися на перших позиціях рейтингу і без якихось додаткових дій і маніпуляцій. Практично ж таке майже не зустрічається. Для того, щоб збільшити відвідуваність своїх сайтів, а відповідно і продажі, прибуток, власники ресурсів і звертаються в SEO-компанії. Але як же знайти саме тих фахівців, які виконають чітко поставлене завдання і досить швидко приведуть до бажаного результату? Адже коштують SEO-послуги недешево. Витрачати марно гроші і час не хочеться нікому. Як не зіткнутися з агентствами, для яких головне - тільки якомога швидше отримання прибутку або взагалі з дилетантами, які не розуміють суті майбутньої роботи?

Перше, про що слід пам'ятати, це те, що надійний, досвідчений виконавець ніколи не буде давати гучних обіцянок, конкретних прогнозів і гарантій. Адже SEO-діяльність для непосвяченого складна і неочевидна. Спроби маніпулювати алгоритмами пошукових систем можна навіть назвати в деякій мірі, нелегальними. Тому вестися на обіцянки швидких результатів не варто. Недобросовісні виконавці часто дають помилкові надії, і нехай їх робота буде коштувати дешевше, надалі вона не принесе результату. Доведеться все одно переробляти і платити ще раз.

Вибираючи кандидата з SEO-компаній, варто поцікавитися досвідом і реальними відгуками. Вам важливо дізнатися побільше про те, хто саме буде займатися просуванням вашого ресурсу. При цьому в першу чергу слід звертати увагу на факти. На етапі обговорення комерційної пропозиції доцільно запросити детальний план майбутніх робіт. Після його отримання рекомендується проконсультуватися з цього приводу з незалежним експертом. Найбільш ефективно протестувати кількох потенційних кандидатів на просування вашого сайту і вибрати найбільш відповідаючого всім вимогам.

Важливо також підібрати фахівця з просування саме вашого типу сайтів. Технології робіт, наприклад, з інформаційними порталами, інтернет магазинами, дошками оголошень і т. п. мають свої відмінності і тонкощі, нюанси. Варто поцікавитися також тим, скільки проектів одночасно веде оптимізатор. Якщо їх багато, можна зробити висновок про те, скільки часу він буде приділяти безпосередньо вашому.

Існують також різні схеми оплати виконаної роботи. Найбільш ефективними вважаються оплата за трафік і за комплексні послуги. Для отримання повної картини проведених робіт щомісяця вам має бути наданий звіт. Це дозволить отримати найбільш повну картину того, що відбувається і оцінити його ефективність.

Звертайтеся в компанію «Полюс Альфа» і Ви обов'язково отримаєте максимальний результат!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 голосов)

Обговоримо Вашу
ідею?

×

Обговоримо Вашу ідею?