Як захистити себе від шахраїв при просуванні сайтів

Як захистити себе від шахраїв при просуванні сайтів

Якщо при розробці і створенні сайтів веб-майстрам складно використовувати будь-які хитрощі в обхід уваги клієнта, то при просуванні це зробити набагато простіше. Оскільки всі «побічні ефекти» такого роду послуг будуть спливати набагато пізніше, ніж була здана робота замовнику і зроблено розрахунок. А потім їх «шукай днем ​​з вогнем».

Таким майстрам зовсім не важливі інтереси клієнта, вони завжди в пошуку нових схем швидкого збагачення. Саме тому треба бути на чеку при виборі компанії для розкрутки сайту. Далеко не всі застосовують білі методи розкрутки, адже хтось не гребує і чорними способами, послуга надається з підвищеною оперативністю, виконавець випаровується, а сайт клієнта в цей час потрапляє під фільтри пошукових систем. Це стандартна ситуація, яку нам –працівникам компанії «Полюс Альфа», не раз доводилося чути від жертв шахраїв. Природно, що трапляються найчастіше на цю вудочку прості, довірливі, в деякій мірі наївні люди, охочі заощадити на розкручуванні сайту або будь-який інший роботі з ним.

Що ж робити в цьому випадку? Насамперед хочеться попередити вас бути пильними, не довіряти спокусливим пропозиціям, а відрізнити шахраїв можна за такими ознаками:

  • Приватні особи або компанія подають себе в найвигіднішому світлі, щоразу вихваляючи і застосовуючи магію слів, щоб зачепити і викликати інтерес у потенційної жертви;
  • Акцент робиться на оперативність, те ж саме відбувається з клієнтами, вони намагаються наводити безліч аргументів, чому слід поквапитися;
  • Вам пропонуються казкові умови, а для того, щоб ви попалися в пастку, може застосовуватися злегка психологічний тиск;
  • В результаті такими майстрами застосовуються чорні методи розкрутки, що включають спам, бомбінг, накрутки, а також інші прийоми, що дозволяють обдурити пошукові системи.

В принципі це ті ж фахівці, що й інші, просто вибрали свій шлях розвитку, який веде в нікуди. Їм все-одно, що буде з вашим сайтом, головне, що вони змогли на ньому заробити. Завжди звертайте увагу на сайті компанії наявність адреси, телефону, а ще краще стаціонарного. Якщо нічого цього немає, то вже має у вас виникнути підозра. Люблять ухилятися від чіткої відповіді щодо вартості послуг, адже для цього клієнта потрібно добре «повивчати». Нескінченно себе розхвалюють і природно тримають в таємниці свої методи розкрутки. При просуванні сайту, люблять залишати на сторінках посилання на ресурси інших своїх клієнтів.

Звертайте увагу на будь-які дрібниці і тонкощі при виборі компанії для розкрутки сайту, адже з такими горе-оптимізаторами можна не тільки не побачити результату, але і потрапити під фільтр АГС або взагалі під бан. Сподіваємося, що на вашому шляху зустрічалися і будуть зустрічатися виключно сумлінні виконавці!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (1 голос)

Обговоримо Вашу
ідею?

×

Обговоримо Вашу ідею?